Koupelnová série Geberit Selnova

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koupelnová série Geberit Selnova dokáže vyhovět všem požadavkům při zařizování nové koupelny i při rekonstrukci. Její široký sortiment, oblé i hranaté tvary, modulární nábytek, prostorově úsporné verze do malých koupelen a speciální bezbariérový sortiment nabízí řešení pro jakoukoliv situaci. Vyznačuje se skvělým poměrem ceny a výkonu s vysokou kvalitou, která je se značkou Geberit neodmyslitelně spjatá.

Vhodné řešení

Umyvadla, toalety a bidety koupelnové série Geberit Selnova existují ve dvou variantách – v ladných organických oblých křivkách nebo v moderních hranatých tvarech, což umožňuje sladit jednotlivé prvky v koupelně do požadovaného designu. V nabídce je několik typů závěsných WC, která nabízí hned několik výhod: koupelna působí stylově a moderně, prostor okolo WC mísy se snadno udržuje v čistotě a závěsné WC zabírá méně místa. Nabídku doplňují stojící WC v různých designech. Bez ohledu na to, jestli zvolíte závěsné nebo stojící WC, určitě je dobré zvážit mísu bez splachovacího okraje Rimfree, která nemá žádná skrytá a nedostupná místa. Díky tomu jde vždy rychle a snadno vyčistit.

Prostorově úsporné řešení Geberit Selnova Compact je ideální do malých koupelen.

Pro malé koupelny

V koupelnové sérii Selnova najdete celou řadu výrobků určených pro malé koupelny nebo koupelny pro hosty, kde často záleží na každém centimetru. Zkrácené toalety, šikovné tvary umyvadel a praktické skříňky: Výrobky Selnova Compact se vyznačují tvary, které méně zasahují do prostoru a ponechávají dostatek místa na volný pohyb. Zároveň nabízí pohodlí a elegantní design, jaký od nich očekáváte.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2020/03-04

Modulární nábytek

Elegantní umyvadlo se štíhlým okrajem a dobře organizovaný koupelnový nábytek Geberit Selnova.

Velkou výhodou modulárního nábytku je možnost vyskládat si sestavu podle představ a potřeb. Skříňky v různých šířkách, výškách a hloubkách a v různých barevných vyhotoveních nabízí neomezený prostor pro vaši fantazii. Soupravy štíhlých nábytkových umyvadel a umyvadlových skříněk s dvířky nebo zásuvkami poskytují elegantní a praktický úložný prostor na věci každodenní potřeby. Do zásuvek je možné vložit šikovné úložné boxy. Sortiment doplňují zrcadlové skříňky s volitelným osvětlením. U všech výrobků je samozřejmostí tiché dovírání dvířek i zásuvek.

Bezbariérové řešení

Produktová řada Geberit Selnova Comfort myslí na osoby se sníženou pohyblivostí a jejich pohodlí. Výše posazené a prodloužené toalety nebo ergonomická plochá umyvadla s dostatečným prostorem na nohy pod umyvadlem jsou vhodné pro osoby na vozíku a umožňují jim zachovat si svou nezávislost při každodenní hygieně.

Umyvadla Geberit Selnova Comfort poskytují pohodlí osobám se sníženou pohyblivostí.

https://www.geberit.cz/landing-pages/selnova.html

Share.

About Author

Comments are closed.