ZERO – vysoce odolné antikorozní materiály

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZERO Maschinenlack

Jednosložkový vysoce odolný barevný lak do náročného prostředí. Jak již název naznačuje, materiál je vhodný především k nátěrům strojních zařízení, ocelových konstrukcí a dalších ploch, u nichž je požadována vysoká odolnost proti nárazům a otěru. Mezi jeho další klady patří odolnost slabým kyselinám, zásadám a čisticím prostředkům, odolnost vybraným pohonným hmotám a ředidlům. Materiál je vyráběn v hedvábně matném provedení, lze ho snadno aplikovat štětcem, válečkem nebo nástřikem. Tónování v odstínech dle přání.
Vydatnost cca 11 m²/l.

ZERO PUR Lack

Vysoce odolný polyuretanový barevný nebo čirý lak na rozpouštědlové bázi. V kombinaci se systémovým základem ZERO PUR Haftgrund splňuje ty nejvyšší nároky na chemickou a mechanickou odolnost. Ideální jak pro antikorozní nátěry ocelových konstrukcí, tak pro nátěry silně namáhaných podlah v průmyslu. Nabízen je ve variantě vysokého lesku a hedvábného lesku. Materiál lze získat v odstínu dle přání tónovacím systémem ZERO MiX.
Vydatnost cca 7–10 m²/l.

ZERO Allgrund

Rychleschnoucí základní nátěrová hmota na ocel, pozink, neželezné kovy, tvrdé plasty a dřevo. Právě úspora času je obrovskou devízou, již řemeslník ocení. Jedná se o všestranný základní materiál, který by měl být po ruce při každé realizaci. Jeho všestrannost a schopnost připravit dokonalý základní kotevní můstek na obrovské škále podkladů ho předurčují jako trvalého společníka každého řemeslníka. Samozřejmostí je obsah inhibitorů koroze, které zajišťují skvělou ochranu před korozivním působením.
Vydatnost cca 10 m²/l.

Přečtěte si:  Jak stěnám dodat starodávný nádech

www.zerobarvy.cz
www.vychovaremeslnikuvcechach.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.