Materiály düfa, univerzální nátěry kovů se snadnou aplikací

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cenová dostupnost, univerzálnost, jednoduchost při aplikaci a snadná příprava podkladu – to jsou hlavní vlastnosti, které preferují zejména chataři, chalupáři a hobby uživatelé nátěrů na kovy. Právě hlavně pro ně jsou určeny vybrané nátěrové hmoty v sérii düfa, které umožňují univerzálně řešit většinu problematických podkladů kolem rodinných domů, chat, zahrádek apod.

düfa Rostschutzgrund je univerzální, snadno aplikovatelná základní syntetická antikorozní barva dodávaná v červenohnědém, šedém a bílém odstínu. Je určena na všechny očištěné železné a ocelové podklady a díky obsahu aktivně působících antikorozních látek může být použita i na podklady lehce napadené korozí.

Pro vytvoření dokonalého povrchu natíraných ploch je možné základní nátěry systémově doplnit univerzální přednátěrovou barvou düfa Vorstreichfarbe. Tento syntetický základní nátěr lze použít na kovové, dřevěné i minerální podklady a vyniká výbornou plnivostí a snadnou brousitelností – je proto vhodný pro jednoduché vytvoření hladkých povrchů před finální aplikací vrchních nátěrů.

Díky obsahu bezaromátových rozpouštědel je práce s uvedenými materiály příjemná, neobtěžují zápachem ani při aplikaci, ani následném zasychání.

Přímo pro renovační nátěry korozně poškozených železných povrchů je určen materiál Correx Metallschutzlack 3in1. Speciální receptová formule umožňuje aplikaci této speciální nátěrové hmoty přímo na kovy i bez jejich dokonalé přípravy – postačuje očištění podkladu od volných částí koroze. Correx Metallschutzlack 3in1 se dokáže navázat na korozní zplodiny na podkladu a zabránit dalšímu šíření koroze. Lze jej použít i pro následný mezinátěr a finální nátěr povrchu. Vytváří vyvážený nátěrový film, který není křehký a zároveň dobře snáší i běžné mechanické zatížení. Je proto vynikajícím a univerzálním materiálem pro renovační nátěry všech kovových povrchů – např. plotů, plotových sloupků, vrátek a bran, zábradlí apod.

Přečtěte si:  Antikorozní a kovářská barva HARDLUX DIRECT 3in1 a HARDLUX DIRECT

Pro stylové povrchové úpravy je pak k dispozici speciální barevné provedení Correx Dachrinnenlack, které díky pigmentaci barevnými kovovými pigmenty vytváří efekt věrně připomínající měděné povrchy. Lze ho použít pro nátěry klempířských prvků, antikorozně ošetřených železných ploch a některých plastů.

www.meffert.cz
www.dufa.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.