Design PROFI 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

publikace DESIGN Profi je ročenka, která shrnuje zajímavé designové novinky v materiálech určených především pro interiérové povrchy, jako jsou podlahy, nátěry, stěrky, tapety, obklady či dlažby, a vybavení koupelen. Přehled originálních produktů i firem, které je vyrábějí nebo dovážejí na náš trh, je určen profesionálům v oboru, bytovým architektům, designérům a návrhářům.

Jedním ze záměrů tohoto obsáhlého přehledu je v dnešní době, která příliš nepřeje veletrhům ani jiným prezentacím, „přinést tyto novinky až k vám“, přímo do vašich rukou. Nemohl by vzniknout bez podrobné znalosti trhu a všeho, co se v zahrnutých oborech odehrává, a tu průběžně zajišťují odborné časopisy PODLAHY Profi a BARVY Profi, vycházející jako dvouměsíčníky ve vydavatelství IPROFFI s.r.o. Mapují dění v oboru, nové produkty a trendy, které časopis DESIGN Profi přehledně shrnuje.

Přeji vám hodně inspirace a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání designové ročenky DESIGN Profi, kterou si můžete předplatit 1x ročně za 100 Kč a zašleme ji do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis DESIGN Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích. Prostřednictvím Alza Media si můžete tuto publikaci zakoupit. Po zaplacení je elektronická verze k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi DESIGN Profi 2020

Share.

About Author

Comments are closed.