PREMIER Kompozit, nová kolekce kompozitních podlahovin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Udržitelnost je mnohem víc než ochrana a zachování přírody. Je to především koncept nalezení rovnováhy mezi námi jako lidskými bytostmi a přírodním prostředím.

PREMIER Kompozit je nová kolekce kompozitních podlahovin, která přináší udržitelné podlahové řešení s pozoruhodnou negativní uhlíkovou stopou, vodotěsnou vícevrstvou korkovou strukturou a bez obsahu PVC. Je ideální volbou pro jakýkoliv interiér bez omezení. Podlahoviny PREMIER Kompozit jsou na dotyk příjemné díky přírodnímu materiálu na povrchu a v kombinaci s vysoce odolnou povrchovou úpravou jsou nejlepším řešením pro ty, kteří vyžadují komfort a zároveň odolnost při užívání podlahy.

S pevným kompozitním jádrem pro zesílení rozměrové stability a vynikající odolností proti opotřebení je PREMIER Kompozit vhodný pro jakýkoli rezidenční nebo komerční projekt. Součástí krytiny je navíc korková podložka Comfort+ zesilující základní výhody korku jako takového a vytvářející tzv. dvojitý komfort. Je umístěna uvnitř lamely nad i pod kompozitním jádrem. Podlaha tak poskytuje mimořádné pohodlí, optimální teplotu v místnosti po celý rok, redukuje hluk a je maximálně příjemná pro chůzi jako žádný jiný materiál.

Vysoce odolná povrchová úprava HRT poskytuje přirozený a flexibilní povrch s vynikající odolností proti opotřebení. Je odolná proti mikroškrábancům, zabraňuje změně barevnosti a poskytuje teplý a příjemný pocit na dotek. HRT se vyrábí z ekologicky udržitelných materiálů. PREMIER Kompozit nabízí podlahoviny v tloušťce 7 mm v dekoru dřeva, korku a kamene.

www.likor.cz

Přečtěte si:  Novinka na českém trhu: podlahoviny značky Aspecta
Share.

About Author

Comments are closed.