Barvy Dulux se postarají o dům a zahradu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Značka Dulux společnosti AkzoNobel Coatings nabízí prémiové interiérové a exteriérové barvy. V jejím portfoliu naleznete emulzní barvy na stěny a stropy, fasádní barvy, lazury a univerzální barvy na dřevo i kov. Produkty značky Dulux na trhu představují výrobky té nejvyšší kvality vhodné na množství povrchů. Jedná se o materiály nové generace, které se lehce nanášejí a vynikají svou výbornou kryvostí. Mají spoustu unikátních vlastností, které pomáhají chránit stěny, fasády, dřevo i všechny ostatní povrchy. Vybírat můžete z již hotových, předmíchaných produktů, nebo si odstín nechat namíchat.

S teplejším počasím přichází ten pravý čas pustit se do nutných oprav dřevěných prvků na domech i zahradách. Ideálními pomocníky jsou prémiové lazury Dulux, které díky svému složení zajistí dřevu dlouhotrvající ochranu. Vybírat lze z více než 60 odstínů, které namíchají v míchacích centrech Dulux. Své projekty tak můžete do detailů barevně sladit.


Dulux Classic Select Woodstain

Skvělým pomocníkem proti nepříznivému počasí je tónovatelná tenkovrstvá rozpouštědlová lazura Dulux Classic Select Woodstain. Ta je primárně určená pro profesionální užití a slouží k ochraně dřevěných prvků v exteriéru, jako jsou ploty, pergoly, zahradní domky, chaty a roubenky.

Lazura je vhodná na hladce ohoblované dřevěné součásti i nahrubo nařezané stavební dřevo. Proniká hluboko do podkladu a díky tomu je vysoce odolná vůči vlhkosti i UV záření. Obsahuje účinné fungicidy, které zajistí odolnost proti plísním a dřevokazným houbám. Na povrchu vytváří matný film a poskytuje dřevu až šestiletou ochranu. Lazuru je možné natónovat do 60 trendy odstínů, nabízí vydatnost až 14 m2/l a je dostupná v 1, 2,5 a 4,5litrovém balení.

Přečtěte si:  BARVY Profi 2022/01

Dulux Protective Woodsheen

Řešením pro ochranu dřevěných prvků doma i venku je tónovatelná středněvrstvá rozpouštědlová lazura Dulux Protective Woodsheen určená zejména pro profesionální použití. Je vhodná na veškeré vyschlé dřevo v interiéru i exteriéru, jako jsou např. lavičky, podhledy, dveře, eurookna, obložení atd.

V exteriéru doporučujeme použít vhodnou impregnaci, např. Xyladecor Xylamon HP. Nátěr je trvanlivý, odpuzuje vodu a řídí difuzi vodních par, čímž značně omezuje praskání a bobtnání dřeva. Lazura je odolná vůči povětrnostním vlivům, poskytuje tak dřevu až osmiletou ochranu a navíc mu dodá saténový lesk. Lazuru je možné natónovat do 60 trendy odstínů, nabízí extrémní vydatnost až 20 m2/l a je dostupná v 1, 2,5 a 4,5litrovém balení.


Zajímavé rady a tipy ohledně malování či natírání najdete na stránkách www.dulux.cz nebo na https://www.facebook.com/DuluxCZ.

Share.

About Author

Comments are closed.