Nová řada podlah Egger Design GreenTec ve stylovém designu a s vysokou odolností

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V nové řadě EGGER Design GreenTec úspěšně propojil tyrolský výrobce materiálů na bázi dřeva EGGER funkčnost a odolnost podlahoviny s ekologickými výhodami díky použití přírodních materiálů. Firma EGGER tak rozšiřuje svůj sortiment o další produkt, který má optimální předpoklady i pro využití v náročném komerčním prostředí.

Nová, přírodní, stylová

Stylový design a vysoká odolnost: podlahovina EGGER Design GreenTec díky použití přírodních materiálů dokonale propojuje komfort bydlení s funkčností. Díky odolnému povrchu, přesvědčivým vnitřním hodnotám a atraktivnímu autentickému vzhledu dřeva a kamene upoutá podlahovina pozornost v každém prostoru.

Podlahovina s dlouhou životností

Design GreenTec je nejen vzhledově atraktivní, ale také mimořádně robustní. Její povrch je odolný proti drobnému poškrábání i skvrnám a snadno se čistí. Třída odolnosti 33 se postará o zachování vynikajících vlastností krytiny také například v hotelech, obchodech nebo kancelářích, kde je trvale vystavena intenzivnímu provozu.

Voděodolná

Ať už při koupání nebo zalévání květin: voda skončí občas i na místech, kde nemá. A co se přitom stane s podlahovinou Design GreenTec? Vlastně nic. Je totiž díky své speciální struktuře voděodolná po dobu až 72 hodin a voda se na ní neudrží. Zásluhu na tom má její vodotěsný povrch, ale také nosná deska charakteristická velmi nízkou bobtnavostí a flexibilní instalační systém CLIC it!. Tyto vlastnosti podlahovinu předurčují nejen pro použití v koupelnách a kuchyních, ale také v místech náročných na provoz, jako jsou frekventované obytné, vstupní a komerční prostory.

Přečtěte si:  V-PODLAHY: kvalitní PVC podlahoviny, nyní navíc v akci

Udržitelná výroba

Podlahovina Design GreenTec je přírodní a na rozdíl od běžných vinylových krytin neobsahuje PVC ani škodlivé látky či změkčovadla. Místo toho se skládá převážně z obnovitelných surovin a dřevo pro její výrobu pochází 100% z regionálního certifikovaného lesnictví. Integrovaná podložka se vyrábí z recyklovaného korku. S tolika přírodními složkami nijak nepřekvapí, že splňuje nejvyšší požadavky mezinárodních pečetí kvality pro životní prostředí, udržitelnost a zdravé bydlení (emise).

Vždy flexibilní

Je robustní, voděodolná a udržitelná. A pokládka je také snadná. Instalační systém CLIC it! a integrovaná podložka absorbující hluk umožňují rychlou a flexibilní pokládku. Ta je možná i na dlaždice: tloušťka podlahoviny Design GreenTec je pouze 7,5 mm, takže ji lze i jednoduše demontovat.

Ticho zní lépe

O 18 dB méně: zní to poněkud technicky, ale ve skutečnosti se jedná o velmi nízkou hlučnost. Integrovaná korková podložka absorbuje nárazy a okolní hluk a vytváří při chůzi příjemný pocit, nemluvě o tišším prostředí. Protiskluzový povrch zaručuje bezpečnou chůzi i při rychlém pohybu.

Výrobce při pokládce podlahoviny Design GreenTec v obytných prostorech poskytuje 25letou záruku.


Podlahovina EGGER Design GreenTec

  • Robustní a odolná proti drobnému poškrábání díky inovativní nášlapné ochranné vrstvě – třída odolnosti 33 umožňuje její využití ve frekventovaných komerčních oblastech; protiskluzový povrch odpovídá klasifikaci R10.
  • Voděodolná po dobu až 72 hodin uplatněním speciálního složení produktu s vodotěsným povrchem, nosnou deskou GreenTec charakteristickou velmi nízkou bobtnavostí a s flexibilním instalačním systémem CLIC it!.
  • Udržitelná výroba ze dřeva z certifikovaného lesního hospodářství – 100% bez obsahu PVC.
  • Flexibilní instalace za použití instalačního systému CLIC it! při různých metodách pokládky (s tvarovým profilem, s předpětím) a integrovaná podložka absorbující hluk vyrobená z recyklovaného korku.
  • Znatelná izolace kročejového a okolního hluku a ještě větší pohodlí při chůzi.
  • Snadná pokládka – i na dlaždice.
  • Stabilní montáž – i ve velkých místnostech.
  • Autentické dekory ve vzhledu dřeva a kamene.
  • Záruka 25 let při použití v obytných prostorech.
Přečtěte si:  Nápady pro život - nová kolekce podlah EGGER PRO 2021+

www.egger.com

Share.

About Author

Comments are closed.