K chytré fasádě WEBER chytrá sportovní kamera!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Využijte jedinečné nabídky – vybírejte a nakupujte fasádu s chytrým bonusem. Od středy 16. 9. totiž k nákupu 20, 40 nebo 80 kusů kbelíků chytrých pastovitých omítek či 8 palet lepicího a stěrkového tmelu získáte jako bonus značkovou sportovní kameru. Prodejní akce je časově omezena – platí do 16. 10. 2020, ovšem nadčasová kvalita chytrých fasád Weber trvá.

A proč chytré fasády? Protože odolávají!

Pastovité omítky vynikají svými jedinečnými vlastnostmi. Díky moderním technologiím zůstane vaše fasáda stále čistá, pevná a dlouhodobě krásná. Jejich údržba je tak nenáročná. Bonusem pak je, že mnohonásobně snižují riziko tzv. „zelenání fasád“. Chytré omítky se vyrábí v široké paletě barevných odstínů, na své si tedy přijde opravdu každý.

Chytré akční omítky Weber zahrnuté do akce:

  • weberpas extraclean active: samočisticí úprava, čistí vzduch, dýchá
  • weberpas aquaBalance: stále suchá a čistá, živé a neblednoucí barvy, s vlákny zajišťující pevnost a odolnost
  • weberpas extraClean: odpuzuje vodu a nečistoty, obsahuje ochranné kapsle proti řasám, v tradičních oblíbených odstínech

Chytrý lepicí a stěrkový tmel zahrnutý do akce:

Do akce se započítává pouze ucelený nákup jednoho typu omítky, jedné barvy, a jedné zrnitosti na jedno závozové místo. Sledujte pravidla a bližší informace o chytrých omítkách o této časově limitované akci na stránkách cz.weber nebo u prodejců stavebních materiálů.

Přečtěte si:  Celoplošný potisk fasády. Grafické vzory na přístavbě ZŠ v Lipencích
Share.

About Author

Comments are closed.