BARVY Profi 2020/05

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

příběh s dobrým, dokonce skvělým koncem, tak by se také dala nazvat obnova útulny na beskydských Pustevnách, která v roce 2014 zcela vyhořela. Pohled na zkázu slavné dřevěné budovy architekta Jurkoviče vzbudil emoce, dal podnět k veřejné sbírce na její obnovu a k té také došlo – tradičními materiály, tradičním řemeslným způsobem, podle původních Jurkovičových plánů i barevných řešení. O průběhu rekonstrukce jsme v časopise BARVY Profi psali, i proto mě moc zajímal její výsledek a v polovině prázdnin jsem Pustevny navštívila. Byl to velmi příjemný zážitek, vidět na vlastní oči dokonalou práci restaurátorů a řemeslníků, Libušín i sousední budovu Maměnka v plné kráse a barvách a mít přitom pocit, že aspoň tady je opět vše tak, jak to má být. A přát si, aby i současná situace byl „příběh s dobrým koncem“. Nebo jinak, aby to hlavně mělo co nejdřív konec…

Hlavními tématy tohoto čísla jsou povrchové úpravy kovů, zabýváme se přírodním stavitelstvím a hliněnými omítkami, trendy v tapetách, začíná seriál o podobách fasád staveb v různých slohových obdobích, představujeme produktové novinky i zajímavé reference.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.