Masivní dřevěné terasy Outdoor Massive

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Masivní dřevěné terasy Outdoor Massive z vybraných dřevin jsou příjemné a teplé na dotek. Mají široké uplatnění a dají se položit na střechy, garáže, balkony nebo i kolem bazénů. Protože je o tyto terasy stále větší zájem, obchodní síť FLOOR FOREVER rozšířila svou nabídku nejen o exotické, ale i měkké dřeviny. Ke všem dřevinám jsou k dostání také vhodné podkladní hranoly a příslušenství v podobě terčů, podložek, vrutů a klipů.

Měkké dřeviny

Exotické dřeviny

Jak terasy čistit a pečovat o ně

Dřevěné terasy časem podléhají vlivu povětrnosti. Jejich povrch ztratí barvu a vytvoří se v nich praskliny. Také se na nich usadí špína, mech a řasy, začnou klouzat a nevypadají hezky. Firma WOCA proto má ve svém sortimentu účinný prostředek na čištění a údržbu venkovních dřevěných teras, který je určený k obnovení veškerých dřevěných venkovních povrchů. Jedná se o Exteriérový čistič WOCA, který jednoduše a účinně uvolňuje špínu a odstraňuje mech a řasy. Exteriérový čistič WOCA je vhodný i na vyčištění silně znečištěných teras WPC.

  1. Nejprve terasu vyčistěte Exteriérovým čističem WOCA za pomoci Talířové-rotační podlahové brusky 16“ a Křemíkového čisticího kartáče na terasy 16“ nebo Ručního čisticího kartáče na terasy.
  2. Po zaschnutí naneste Exteriérový olej WOCA pomocí Exteriérového pěnového aplikátoru oleje 9“ a rozleštěte Talířovou-rotační podlahovou bruskou 16“ a padem.

Exteriérový olej WOCA zvyšuje odolnost povrchu dřeva vůči nečistotám, negativnímu působení vlhkosti a zabraňuje tvorbě plísně a hub. Stejně tak ho chrání před UV zářením. V nabídce najdete širokou škálu barevných odstínů. Odstín Přírodní v současné době zakoupíte za akční maloobchodní cenu 1360 Kč/3 l bez DPH. Akce platí od 1. 5. 2020 do konce roku nebo do vyprodání zásob.

Přečtěte si:  Extrémně odolný vinyl - Style Floor Click 0,3 RIGID

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.