Intarzie – vyjádřete svoji originalitu s kaučukovými Podlahovinami nora® by Interface

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Podlahoviny značky nora® by Interface představují přírodní, vysoce kvalitní kaučukové krytiny typu norament® a noraplan®. Jejich užitné vlastnosti s vysokou estetickou hodnotou se osvědčily po celá desetiletí v praxi v oblastech průmyslu, zdravotnictví, ve veřejných budovách nebo obytných prostorech. Nyní nabízejí i nové kreativní možnosti – vytvoření intarzií podle vlastního návrhu.

Kaučukové podlahoviny nora® má ve svém sortimentu společnost ProInterier s.r.o. Využít můžete nabídku inlay centra, které dokáže zpracovat obrázky, výkresy, loga nebo obrazové soubory tak, aby si každý zákazník mohl vytvořit vlastní design. Nejmodernější ultrazvuková řezačka vyřeže takřka jakýkoliv motiv, který lze instalovat bez svařování. Aby byla zaručena snadná doprava a instalace, dodávají se intarzie do velikosti 1,2 x 1,6 m připravené k okamžité pokládce. Velkorozměrové intarzie jsou dodávány s podrobnými plány pro pokládku. Pro zajímavost, nora® vyrobila a dodala největší intarzii o velikosti 3500 m² a nejmenší o rozměru 5 x 5 mm.

Carbon Neutral Floors™

Kaučukové podlahoviny jsou uhlíkově neutrální
Globální oteplování ovlivňuje nás všechny a je důležitým tématem současnosti. Proto Carbon Neutral Floors™ pomáhají snižovat uhlíkovou stopu jediným pozitivním krokem.

Kaučukové podlahoviny nora® by Interface jsou ze 100 % uhlíkově neutrální. Jejich uhlíkovou stopu je možné vypočítat ke každému projektu, aby investor či zákazník viděl svůj přesný příspěvek ke snížení globálního oteplování.

Když navrhnete a instalujete 1000 m² podlahové krytiny nora® by Interface, vykompenzujete ekvivalentní emise uhlíku například jako z jedenácti letů z New Yorku do Paříže nebo když ujedete 43 tisíc km automobilem, což je o něco více než obvod planety Země.

Přečtěte si:  „Sokolí“ graffiti - na zdi Tyršova domu realizoval známý streetartista Michal Škapa

www.pro-interier.cz/nora
Foto: nora® by Interface

Share.

About Author

Comments are closed.