Noraplan unita kombinuje kaučuk a žulu v nové barevné paletě

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Podlahovina s jedinečnou kombinací přírodního materiálu, kaučuku a dezénu žuly zdůrazňuje moderní průmyslový vzhled a zároveň propůjčuje místnostem harmonickou a výraznou atmosféru.

Kolekce noraplan unita, která je součástí produktové řady noraplan, byla nedávno kompletně přepracována a nyní je nabízena v nové, rozšířené paletě 20 barev. Novinky zahrnují moderní pastelové odstíny i řadu jiných zajímavých barevných odstínů.

Kaučukové podlahové krytiny nora® jsou díky svému nadčasovému a originálnímu dezénu obzvláště oblíbené ve vzdělávacích prostředích, moderních kancelářích, veřejných budovách a obchodech. Pokud jde o výběr barvy, stále jsou nejoblíbenější elegantní odstíny šedé a černé.

Už v roce 2012, rok po uvedení na trh, získala noraplan unita ocenění Red Dot Design Award za výjimečný design. Kromě atraktivního vzhledu zaujme také funkčními výhodami. Kaučuková podlahová krytina je odolná i vůči extrémnímu zatížení. Díky stálé rozměrové stabilitě není nutné spárovat, a proto má povrch dokonale homogenní vzhled.

Přečtěte si:  Webercolor premium - barevná spárovací malta pro spáry 1–15 mm
Share.

About Author

Comments are closed.