Tilo Vario: nikdo nemá stejnou podlahu. Tři způsoby, jak vytvořit 100% originál

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Podlaha v obytném prostoru je jevištěm života jeho obyvatel, její výběr pak odrazem jejich vkusu, osobitosti i temperamentu. Značka tilo nabízí tři způsoby, jak získat s kolekcemi Vario jedinečnou podlahu, kterou nikdo jiný ve svém interiéru zaručeně nemá.

VARIO je variabilní, VARIO je proměnlivé, VARIO je cesta ke 100% originálu. Vario znamená „mnohostranný“ a „rozmanitý“ – a to je přesně to, co jsou kolekce VARIO.

1. Vznešená elegance s MARCANTO VARIO L zámecké prkno

Dlouhá prkna dodávají místnosti pocit neomezeného prostoru a elegance. Dlouhá zámecká prkna jsou zvláště vhodná pro velké obytné prostory a dodávají jim impozantní atmosféru. Kolekce MARCANTO VARIO L je dodávána ve velkoformátovém prknu 2,42 x 0,25 m, vybírat je možné ze světlých i tmavých odstínů, z barev Bílá, Krémová, Natur, Caramel a Mocca, jimiž lze snadno dosáhnout barevného efektu přesně dle představ.

2. Vlastní individuální podlaha prostřednictvím různých formátů

Je neuvěřitelné, jak se dokáže podlaha změnit, když jsou použity různé šířky a délky nebo když jsou různé formáty smíchány tak, aby vyhovovaly individuálnímu vkusu zákazníka. Právě on si určí kombinaci různých délek a šířek, a může si tak vytvořit svůj vzhled podlahy. Každá podlaha je proto jiná – překrásná kresba je zvláště působivá na velkých plochách.

3. Vlastní individuální podlaha pomocí jednotlivých rustikálně vytvořených elementů

RUSTICO VARIO: podlaha je vytvořena pro ty, kdo milují skvělý pocit ze starých prken nebo atmosféru starých horských chat. Ušlechtilá prkna RUSTICO VARIO připomínají staleté řemeslo, ovšem v kombinaci s moderními benefity. Zároveň je zde kombinováno třídění RUSTICO TREND s ručně vyráběným vzorem „rybiny“ a s prkny s dřevěnými kolíky z kolekce RUSTICO VARIO.

Přečtěte si:  Spolehlivá ochrana proti vodě - voděodolné podlahy Egger

www.tilo.cz

Share.

About Author

Comments are closed.