Helios: SPEKTRA Active Air – interiérová barva s funkcí čištění vzduchu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Interiérová barva z řady nástěnných barev SPEKTRA od společnosti Helios je vyrobena na bázi inovativní technologie, která rozkládá formaldehyd ve vnitřních prostorách. Ten se tak rozloží na neviditelné vodní páry a na oxid uhličitý. Snižování obsahu formaldehydu je velmi účinné, jeho koncentrace totiž do 24 hodin výrazně klesne, ještě důležitější však je, že se proces nezastaví, dokud je barva na stěně. Působení je potvrzeno i testováním v souladu s evropskou normou EN ISO 16000, které bylo realizováno v certifikovaném nezávislém evropském institutu. Stejně tak barva získala atestaci o emisích těkavých organických látek v souladu s francouzskou legislativou. SPEKTRA Active Air spadá do třídy A+, což znamená, že celková hodnota emisí nepřesahuje 1000 µg/m3.

SPEKTRA Active Air je velmi kvalitní matná barva, vhodná pro všechny interiérové stěny v soukromých a veřejných budovách. Díky své výjimečné funkci čištění vzduchu je obzvláště vhodná do školek, škol, zdravotnických zařízení, kanceláří, hotelů, nákupních center, zařízení pro seniory a všech prostorů, kde trávíme hodně času.

Doporučujeme barvu nanášet ve dvou vrstvách, jelikož pouze takto dosáhneme nejlepších vlastností nátěru. Jedním litrem barvy lze natřít 14–18 m2 povrchu při jedné vrstvě nátěru. Barvu nanášíme válečkem (s krátkým vlasem), štětcem nebo stříkáním. Před prvním nátěrem doporučujeme podklad impregnovat akrylátovou impregnací SPEKTRA. Pro pěknější konečný vzhled barevného filmu doporučujeme povrch nejprve vyhladit interiérovým tmelem SPEKTRA.

Přečtěte si:  ZERO Aqua Isogrund - vodou ředitelný nátěr s vysokou přilnavostí

SPEKTRA Active Air je vysoce omyvatelná – třída 1 podle EN 13 300, snadno se čistí a je odolná vůči chemikáliím.

Nátěr se vyznačuje vysokou kryvostí. K dispozici je v bílé barvě a mnoha pastelových odstínech, které vám připraví v obchodech s míchacím systémem HGMIX od Heliosu.

www.rembrandtin.cz

Share.

About Author

Comments are closed.