Vitex – interiérové ekologické a protiplísňové barvy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vitex čistič sprej

Je přípravkem určeným pro odstranění plísní a nečistot ze silně zatížených povrchů, jako jsou kuchyně, koupelny apod. Díky svému speciálnímu složení odstraňuje z povrchů nepříjemný zápach a vnáší do prostoru příjemnou vůni. Je ideální v kombinaci s nátěrem Kitchen & Bath.

Kitchen & Bath protiplísňový

Je emulzní barva určená pro interiérové povrchy v místech s vysokou vlhkostí a kondenzací vodních par, jako jsou např. kuchyně, koupelny, prádelny, sklepy apod. Díky svému speciálnímu složení zabraňuje účinně růstu plísní a hub ve filmu barvy. Má vysokou vydatnost, vynikající bělost a výborné nivelační vlastnosti, čímž vytváří hladký, rovný povrch. Lze ji tónovat systémem Coloring.

Vitex Stain Eco

Ekologická barva pro vnitřní použití vytváří luxusní hedvábnou povrchovou úpravu. Je certifikovaná podle kritérií Evropské rady ekoznačkou (EUEB) podle normy EN 71-3:2013 pro migraci kovů z hraček a hračkových materiálů, splňuje atesty IMSL, Ecolabel EU, EN 13300 omyvatelnost, EN 71-3 dětské hračky. Během aplikace je prakticky bez zápachu, protože neobsahuje amoniak ani jiné nebezpečné látky, jako jsou aromatické uhlovodíky, volný formaldehyd nebo těžké kovy. Má vynikající rozliv a vytváří sametový vzhled natřených ploch (omítek, betonových konstrukcí, sádrokartonů apod.). Poskytuje vynikající bělost, vysokou krycí schopnost, vysokou míru rozlivu a výjimečnou stálost. Před nátěrem nových povrchů a starých nátěrů s dostatečnou přilnavostí se doporučuje penetrovat. Penetrujte buď mikromletou penetrací Acrylan Unco, nebo Blanco eco. Lze ji tónovat v omezené škále odstínů systémem Coloring.

Přečtěte si:  BARVY Profi 2023/06

Vitex Metallico

Je interiérová barva vytvořená na základě specifických akrylových pryskyřic obsahujících kovové částice za účelem dosažení kovového efektu na každém povrchu. Lze ji aplikovat na stěny, stropy, sádrokarton, ale i na dřevo, plast a kov. Kromě unikátního estetického výsledku disponuje také schopností odrážet infračervené záření. Je prakticky bez zápachu, protože neobsahuje amoniak ani jiné nebezpečné látky, jako jsou uhlovodíky, těžké kovy nebo formaldehyd. Lze ji tónovat systémem Coloring.

www.bodycolor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.