Bona na historických podlahách doma i v zahraničí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bona ošetřuje podlahy nejen v domácnostech a komerčních budovách, ale poskytuje i ochranu povrchu v historických prostorách. Krásně vypadající historické sály vyžadují i krásně vypadající podlahy. Jelikož jsou tyto podlahy denně vystaveny vysokému počtu návštěvníků, kteří obdivují tyto prostory, je zapotřebí věnovat jim velkou pozornost, aby se dlouhodobě udržely v kondici.

Rudolfinum, Praha – Bona Hard Wax Oil.

Druh povrchové úpravy, stupeň lesku podlahy, druh zátěže, protiskluzné vlastnosti nebo vysoká odolnost vůči opotřebení – Bona vychází vstříc i náročným požadavkům klienta a věnuje se nejen celkovému ošetření, ale i jednotlivým potřebám každé podlahové krytiny od pokládky přes renovaci až po údržbu a ošetření všech typů podlah. A historické podlahy si zaslouží mnohem více: speciálně navržené ošetření v kombinaci se specifickou pravidelnou údržbou produkty značky Bona. A podlahy vydrží krásné a svěží po generace.

Vladislavský sál, Praha – Bona Soap + Bona Craft Oil Neutral.

Příklad rozsáhlé rekonstrukce v Obecním domě v Praze, 2019

Výměna původní dřevěné podlahy za novou, lepení, broušení, tmelení a povrchová úprava. Použité produkty Bona: R848T, Titan, Mix&Fill Plus, Craft Oil 2K, Traffic HD.

Bona v číslech

Bona ošetřila nespočet podlah jak u nás, tak v zahraničí: jde o více než 1 700 000 000 m² parket ošetřených Bona laky a oleji (tj. ekvivalentní plocha pokrývající oblasti Irska, Portugalska, Španělska, Francie a Švédska). Nalepeno bylo více než 112 000 000 m² parket Bona lepidly (ekvivalent 1 m široká cesta, která by vedla 3krát okolo rovníku).

Přečtěte si:  Floor Forever Laminate - designové laminátové podlahoviny

Bona v kostce

Společnost Bona nabízí kompletní sortiment produktů pro ošetření, renovaci a údržbu podlah. Nyní se 100letou tradicí hrdě pokračuje na cestě neustálé inovace, se zaměřením na podlahu, podlaháře a uživatele podlahy. Široký sortiment produktů pro všechny vaše potřeby, ergonomické a všestranné brusky a příslušenství pro komfort podlaháře a uživatelsky příjemné prostředí pro koncového zákazníka, včetně servisu, po celou dobu životnosti podlah. To a mnohem více nabízí společnost Bona, která se pyšní prvotřídní kvalitou svých produktů i ohledem na životní prostředí.

www.bona.com/cz

Share.

About Author

Comments are closed.