BARVY Profi 2022/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

je chladný, smutný, šedivý, ale barvy ho rozveselí. Nemluvím teď o stávajícím ročním období, podzimu, do něhož pomalu přešlo nedávno ještě aspoň trochu hřejivé babí léto, ale o stručných charakteristikách jednoho z nejklasičtějších stavebních a v posledních letech i povrchových materiálů – betonu. Beton dlouho vzbuzoval spíš negativní asociace. Přestože je to nejčastěji používaný stavební materiál na světě, dlouhou dobu měla tato směs cementu, písku a vody problematickou image. Dnes je beton designový prvek, který je díky osobitému vzhledu architekty často používán, ať už jako pohledový nebo povrchově upravený.

Jaké jsou možnosti jeho nátěrů, jaké materiály vybírat a proč, je jedním z hlavních témat tohoto vydání časopisu Barvy Profi. Zaměříme se na něj jak v odborné stati Ing. Roberta Plaskury, tak v přehledu produktů a novinek, které najdete na našem trhu. Trochu krásné barevnosti vnese na stránky i Tour de ornament, procházka Slováckem a jeho lidovými motivy, a k pestrosti přispějí i další témata na výběr: náhrada antikorozních pigmentů v nátěrových hmotách, 3D tisk nebo další díl seriálu o podobě fasád v různých slohových obdobích, zaměřený tentokrát na baroko.

Přeji vám příjemné čtení a krásný konec roku.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 5 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.