Silikátová barva pro interiéry Mipa Innensilikat Farbe – vhodná pro alergiky

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mipa Innensilikat Farbe je vysoce paropropustná silikátová barva pro nátěry stěn a stropů v interiérech. Díky zdravotní a ekologické nezávadnosti je vhodná pro obytné, komerční a kancelářské prostory a veřejné budovy, jako jsou nemocnice, školy, školky a další.

Mezi její vlastnosti patří výborná krycí schopnost a přilnavost na minerálních podkladech. Je čistitelná za mokra (třída 1 dle ČSN EN 13 300), přirozeně odolná proti napadení plísněmi a bakteriemi. Neobsahuje organická rozpouštědla, konzervační aditiva a změkčovadla.

Barva Mipa Innensilikat Farbe je zářivě bílá nebo ji lze tónovat do více než 22 tisíc barev podle vzorkovníků NCS, RAL, Eurotrend a nebo Mistral, MIPA a řady dalších.

Před její aplikací natíráním, válečkováním nebo stříkáním airless musí být podklad čistý, soudržný a suchý. Na silně nasákavých podkladech je třeba provést penetraci přípravkem Mipa Silikat-Verdünner. Podklady obsahující sádru a sádrokartonové desky předem ošetřete nátěrem Mipa Silikat-Gipsgrundiermittel.

Více informací o barvě naleznete na webových stránkách www.mistral-paints.cz.

Přečtěte si:  MIPA MINERAL PLUS - zdravé barvy pro interiéry
Share.

About Author

Comments are closed.