Design v bytě i kanceláři, to je Vitex Metallico

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bílá od Vitexu je 100% bílá bez kompromisů. Lze si vybrat i z více než 4500 odstínů v rámci palety Global Collection. Ale pokud jste příznivci kreativity, designu a občas trochu vybočíte ze standardu, pak je zde Vitex Metallico.

Obývák, kuchyň, ložnice, vstupní hala nebo recepce se mohou změnit díky barvě, která v sobě obsahuje metalické pigmenty. Po nátěru poskytuje působivý „kovový“ povrch. Vytvoří skvělý designový výsledek a navíc díky své schopnosti odrážet infračervené záření zajišťuje tepelnou izolaci stěny. Výsledkem je, že stěny natřené Vitex Metallico přispívají k udržení stálé teploty v místnosti a působí jako přirozená klimatizace.

Vitex Metallico se dodává ve třech základních odstínech: 500 Pandora (stříbrná), 520 Helios (zlatá) a 530 Selene (bronzová). Stříbrný odstín lze tónovat pro vytvoření dalších 30 odstínů.

Pro aplikaci a vytvoření různých designových povrchů použijte strukturovaný váleček, kovovou špachtli, molitan nebo velký igelit. Inspiraci a postup práce naleznete na www.barvy-vitex.cz.

Přečtěte si:  MÁTOVĚ ŠEDÁ - Dulux Barva roku 2020
Share.

About Author

Comments are closed.