Radiátor Ideos, stylový bytový doplněk, nebo designové otopné těleso?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Designový radiátor Ideos společnosti Kermi ztělesňuje obojí. Jeho typickým charakteristickým znakem jsou kulaté hvězdicovité prvky, které formují extravagantní uměleckou skulpturu, jež je k dostání v různých stavebních výškách a délkách.

Optický, ale především technicky zdatný tepelný komfort

Pro zavěšení či nahřátí ručníků slouží praktické meziprostory, které vznikají spojením hvězdicovitých prvků. Ideos lze však volitelně dovybavit stylovými háčky, kruhem nebo madlem na ručníky. Technicky
stejně jako opticky má designový radiátor Ideos co nabídnout. Přesvědčí vysokým tepelným výkonem a krátkou fází ohřevu. Kromě klasického teplovodního vytápění jej lze obdržet také jako přídavné elektrické vytápění, ideální pro využití především v přechodných ročních měsících, nebo jako model Ideos-E pro výhradně elektrický provoz, který není závislý na centrální tepelné soustavě. Připojení modelu Ideos-V (verze s integrovanou ventilovou vložkou) stejně jako termostatická hlavice jsou vkusně sladěny se vzhledem radiátoru. Ventilová vložka zajišťuje účinnou úsporu energie.

Bydlení se stylovým vytápěním

Kromě klasické bílé barvy a standarních RAL Classic odstínů nabízí společnost Kermi široké spektrum barev v podobě pěti barevných edic (Soft, Nature, Ethno, Metallic, Chrom), s nimiž lze docílit harmonických celků, nebo záměrně vytvářet barevné kontrasty, a tím vytvořit individuální a osobitý vzhled místnosti. Příslušenství designového radiátoru Ideos se vyrábí zásadně pouze v elegantním chromovém provedení.

Technické informace:

Stavební výška (standard): 776, 1151, 1526, 1901 mm
Stavební výška (ventilová verze): 758, 1133, 1508, 1883 mm
Stavební délka: 508, 758 mm
Stavební hloubka: 37 mm
Tepelný výkon: (75/65–20 °C) 262–963 wattů

Přečtěte si:  Mozaiky Bisazza a další novinky nám představila dcera zakladatele slavné firmy Rossella Bisazza

www.kermi.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.