KermiExtra, sprchové kouty do malých koupelen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I malé koupelny s problematickými prostory je možné proměnit v luxusní wellness. Využít prostor co nejlépe však není snadný úkol. Kermi proto nabízí speciální program KermiEXTRA, který má to správné řešení i pro prostorové situace, které se vymykají standardním rozměrům. Šikovné přerozdělení prostoru šetří místo a koupelna působí opticky větším dojmem.

Příkladem může být koupelna, v níž došlo k přemístění vany do prostoru, a tím vzniklo prostornější řešení pro sprchový kout značky Kermi. Umyvadlo bylo umístěno vedle něj. Byla použita sprchová stěna WALK-IN XB se stěnovou vzpěrou o šířce 8 mm silného skla, která je přesně přizpůsobena zešikmené střeše. Aby se ve sprchovém koutu udrželo příjemné teplo a zároveň voda během sprchování nestříkala ven, byl kout Kermi uzavřen kyvnými zalamovacími dveřmi DIGA s vodorovnou těsnicí lištou s okapničkou.

Malý a úzký prostor v blízkosti umyvadla byl díky kyvným zalamovacím dveřím chytře vyřešen, neboť dveře lze při jejich nevyužívání pohodlně a jednoduše složit ke zdi, čímž je možné docílit většího prostoru v koupelně.

www.kermi.cz

Přečtěte si:  Knauf: kvalitní hydroizolace v koupelně
Share.

About Author

Comments are closed.