Zehnder, elektrické radiátory Aura nově v chromu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Švýcarský výrobce designových radiátorů a systémů řízeného větrání, společnost Zehnder, uvádí na trh novou řadu elektrických koupelnových radiátorů v chromovaném a bílém provedení Zehnder Aura. Tento typ radiátorů jako jeden z mála na našem trhu splňuje nové nařízení Evropské unie o tzv. ecodesignu směřující k většímu komfortu uživatelů a zejména ke snížení spotřeby energie.

Radiátory Zehnder Aura jsou dlouhodobě prodejní stálicí v nabídce švýcarského výrobce. Jejich elektrická verze je pak nejen reakcí na zpřísněné podmínky evropské legislativy, ale i přirozenou odezvou na nárůst objemu výstavby segmentu nízkoenergetických a pasivních domů. Představují atraktivní řešení vytápění interiéru pro různé typy budov. Perfektně doplňují nebo nahrazují stávající systém vytápění, např. u staveb s nízkou spotřebou energie. Díky novému způsobu ovládání elektrické radiátory Zehnder vytvářejí zdravé a komfortní vnitřní klima a zároveň šetří energii a pořizovací i provozní náklady. Kvalitní zpracování švýcarského výrobce Zehnder zaručuje dlouhou životnost tělesa.

Vizuálně jednoduchý, ale nápaditý design radiátoru Zehnder Aura se perfektně hodí do každé moderní koupelny. Radiátory mají v pohotovostním režimu nízkou spotřebu, menší než 0,5 W, umožňují denní i týdenní programování a jsou opatřeny dvouhodinovým spínačem pro zesílený provoz. Výhodou je i funkce detekce otevřeného okna, díky níž se automaticky upraví nastavení radiátoru. Zehnder Aura je v nabídce ve čtyřech výškách a dvou šířkách. Díky malé stavební hloubce se hodí i do úzkých koupelen, kde ale slouží jako plnohodnotné vytápěcí těleso.

Přečtěte si:  SAPHO: retro styl je naší specialitou

www.zehnder.cz

Share.

About Author

Comments are closed.