Decoresino, francouzská značka nově na našem trhu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost SPEKTROS s.r.o. začala na náš trh dovážet značku DECORESINO od francouzské společnosti RESINENCE. Tato u nás zatím neznámá značka má ve svém portfoliu speciální barvy na všechny typy povrchů do suchého i vlhkého prostředí. Jedná se o „stavebnici“, se kterou zákazník dosáhne zajímavých výsledků při obnově různých povrchů. Všechny výrobky jsou vodou ředitelné a vyráběné s ohledem na životní prostředí.

BETONCOATING je řada výrobků pro imitaci betonu určená do interiéru a exteriéru, do suchého nebo vlhkého prostředí. Jedná se o tři výrobky:

BETONCOATING – betonová stěrka ve čtyřech odstínech, která se nanáší bez podkladového nátěru hladítkem přímo na nové nebo starší povrchy v interiéru nebo exteriéru. Je vhodná na stěny, fasády, podlahy a povrchy ze všech typů materiálů, jako jsou obklady, dlažba, pracovní desky, dřevo, dřevotřískové desky, lamino, beton nebo pórobeton, sádra, sádrokarton, kámen, omítky a sklovláknité tapety. Je vhodná i do sprchových koutů.

BETONSEALER COAT – plnič pórů se aplikuje jako první nátěr na BETONCOATING za účelem vyhlazení povrchu a jeho opatření první ochrannou vrstvou. Současně se tak získá minerální vzhled betonu.

BETONFINISH OUTDOOR nebo INDOOR – jsou dvousložkové těsnicí laky, které jsou vhodné do interiéru nebo exteriéru a jsou odolné vůči silnému zatížení, teplotám, UV záření a mechanickému poškození. Vyrábí se v matném, polomatném a lesklém provedení.

COVERUP – řada výrobků pro nátěr všech povrchů v interiéru:

Přečtěte si:  Novinka: HET Aquadecol - barva na radiátory

COVERUP – vodou ředitelný email, který se aplikuje bez podkladového nátěru v interiéru na stěny, podlahy, pracovní desky, sanitární prvky (umyvadla, sprchy, vany), nábytek, radiátory, dlažbu, kameninu, keramiku, dřevotřísku, melamin, smalt a kov. Nedrží na silikonu, plastech, exotickém dřevu a dřevu ošetřeném oleji a na sanitárních předmětech z akrylu.

COVERUP FINISH – vodou ředitelný těsnicí lak vhodný jako ochrana povrchů natřených COVERUPem na stěny, podlahy, pracovní desky, sanitární prvky (umyvadla, sprchy, vany), nábytek, radiátory, dlažbu, kameninu, keramiku, dřevotřísku, melamin, smalt a kov.

COVERUP PRIMER – tento základní nátěr je určen pro akrylátové předměty a plasty, které poté můžete natírat dalšími DECORESINO produkty.

COVER LIGHT – luminiscenční barva vhodná do interiéru a exteriéru. Díky inovativní technologii absorbuje sluneční nebo umělé světlo, které poté ve tmě vyzařuje modře až po dobu 10 hodin. Je vhodná do interiéru a exteriéru na stěny, dveře, nábytek, dekorativní objekty, zábradlí, podstupnice, chodníky, terasy, ploty, zahrádky, zahradní nábytek, obrysy vypínačů apod.

www.spektros.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.