OBKLADY 2019/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,  trendy v oboru jsou spojené především s novinkami v produktech, novými technologiemi, změnou tvarosloví a barevnosti. Ovšem trendy mohou zasahovat i do způsobu jejich prezentace, a to nám letos předvedl nejen veletrh Cersaie v italské Boloni, ale také Designblok v pražských Holešovicích. Tím trendem je příklon k představování výrobků jako uměleckých děl, koncept, který vypadá, že by se mohl uplatnit i v galerii, má nápad, originalitu a produkty nejsou jen cílem, ale spoluvytvářejí celkový vizuální vjem.

Na veletrhu Cersaie 2019 byla takto připravena expozice FAMOUS BATHROOMS – zde se při tvorbě její dva kurátoři, Angelo Dall’Aglio a Davide Vercelli, inspirovali osobnostmi, které utvářely historii a vynikaly v různých oborech vědy a umění. Na Designbloku, kam tento způsob skvěle pasuje, se takto představily společnosti Laufen CZ a Ravak, a přitažlivě se odlišily od většiny klasických prezentací. V tomto vydání samozřejmě prozkoumáme veletrh Cersaie z mnoha dalších pohledů na novinky, které přinesl, speciálním tématem je zde vytápění koupelen a jako protipól novým technologiím a sériové výrobě si můžete přečíst rozhovor s manželi Jožovými, kteří své kachle vyrábějí a malují ručně – a každý je originál.


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu OBKLADY, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 200 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz
Přečtěte si:  Podlahy na našich zámcích: Opočno

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis OBKLADY můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi OBKLADY

Share.

About Author

Comments are closed.