Koupelnový nábytek doladí styl koupelny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nábytek je nepostradatelnou součástí každé koupelny. Nejenže pomůže ukrýt vše, co nemá být na očích, ale při správném výběru může také doladit a podtrhnout styl koupelny. Čím se při jeho výběru řídit, aby byl vedle estetické stránky také praktický a funkční?

Nábytek Cubito kombinuje nadčasový minimalistický design a praktičnost.

Podle průzkumu české značky koupelnového vybavení Jika sledují lidé při pořizování nábytku především tři parametry, kterými jsou rozměry a uspořádání, design a barva a svou roli hrají i ceny. Důležité také je, aby byl nábytek kvalitní a vyrobený z materiálů, které jsou vhodné pro použití v koupelně. Měl by být odolný jak proti mechanickému poškození, tak proti vzdušné vlhkosti. Před samotným nákupem je také vhodné otestovat bezproblémové otevírání a zavírání dvířek a u závěsných skříněk je třeba sledovat také jejich nosnost.

Nábytek ze sérií Cubito a Mio-N značky Jika vyniká precizním zpracováním. Zásuvky jsou opatřeny plnovýsuvnými pojezdy značky Hettich, v případě nábytku Cubito také s tlumením dovírání, s celoživotní garancí kvality, která je testována na 20 tisíc cyklů otevírání a zavírání. Na 20 tisíc cyklů jsou testovány i dveřní panty, kterými jsou vybaveny koupelnové skříňky. Jistotou je také kvalita použitých materiálů zaručujících dlouhodobou životnost a vysokou vlhkuodolnost, kterou umocňují také ABS hrany lepené PUR lepidlem.

www.jika.cz

Přečtěte si:  Sprchové armatury Schell Linus přináší spolehlivé řešení pro veřejné sanitární prostory
Share.

About Author

Comments are closed.