Ochranné a dekorativní nátěry na kovy od Body Color

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heavy Metal Silicon Effect

Jednosložková alkydová strukturální barva matného grafitového vzhledu. Je určena k ochranným dekorativním nátěrům kovářských výrobků, ocelových konstrukcí, kovového nábytku, plotů, bran, zábradlí či klempířských prvků. Má výbornou odolnost proti nepříznivým povětrnostním vlivům. Lze ji aplikovat přímo na kov, ale i na staré soudržné nátěrové systémy nebo s použitím vhodné základové barvy do prostředí s vyšší agresivitou. Dodává se v šedočerném odstínu nebo ji lze tónovat systémem Coloring do 20 dalších odstínů.

DIRECT 3v1

Jednosložkový alkydový email určený k nátěrům kovových povrchů bez použití základního nátěru. Díky svému unikátnímu složení poskytuje vysokou odolnost, silnou přilnavost a dlouhodobou ochranu proti korozi. Dodává se ve 12 odstínech.

Martelite

Alkydová barva s kladívkovým efektem na rozpouštědlové bázi. Je vhodná na ochranu a dekoraci kovových povrchů. Vyniká dobrou přilnavostí, odolností vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám a je rychleschnoucí. Může být aplikována přímo na kov bez použití základové barvy. Vytváří speciální kladívkový efekt, kterého se dosáhne při aplikaci stříkací pistolí. Při aplikaci štětcem nebo válečkem na velkých plochách nelze tak stejnoměrného kladívkového efektu dosáhnout. Dodává se ve 13 odstínech.

Heavy Metal Silicon

Jednosložkový lesklý nebo saténový email určený pro venkovní a vnitřní nátěry železných a neželezných kovů, např. průmyslových konstrukcí, potrubí, zemědělské, manipulační, skladové techniky, plotů, klempířských prvků nebo kontejnerů, které potřebují dlouholetou ochranu. Vytváří velmi tvrdý film i bez tužení, zachovává svou stálobarevnost a vysokou odolnost i za velmi nepříznivých povětrnostních podmínek. Dodává se ve třech základních odstínech (bílá, černá a tm. zelená) a třech odstínech s kovovým efektem (zlatá, stříbrná a bronzová), ostatní odstíny lze pohodlně tónovat v neomezené škále odstínů systémem Coloring.

Přečtěte si:  Základní požadavky na dlouhodobou životnost nátěrových systémů na kovy

www.bodycolor.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.