Trendy: laminátová podlaha v koupelně

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Laminátové podlahy dříve patřily spíše do místností nezatěžovaných vodou. Dnes je možné sladit celý byt v jediném podlahovém typu, protože existují 100% odolné lamináty. K nim patří i nová kolekce Balterio Traditions, která nejen skvěle vypadá, ale ještě lépe funguje.

Kolekce Traditions s 16 dekory a výškou 9 mm představuje to nejlepší z laminátových podlah značky Balterio. Všechny dekory se natolik podobají skutečnému dřevu, že je těžké poznat rozdíl. Mezi nimi naleznete mnoho tradičních dubů od elegantních po rustikální, ale i exotická dřeva. Díky embosování je zvýrazněná přírodní kresba dřeva, trhliny a suky. Kartáčování kresbu otevírá, zatímco různé textury a úrovně lesku zvýrazňují trhliny v hloubce a suky na povrchu.

Velkou předností laminátových podlah z kolekce Traditions je jejich 100% voděodolnost. Díky technologii HydroShield, která spojuje těsný a vodu odpuzující zámkový systém s přirozeně vypadajícími V-drážkami, je lze položit i do koupelen. Do zámkových spojů totiž nemůže po 24 hodin proniknout žádná voda. Máte tak dostatek času uchovat podlahu v perfektním stavu, i když vám nečekaně vyteče pračka nebo vám vycákají děti na podlahu polovinu vany. Aby vše takto fungovalo naprosto spolehlivě, je potřeba sladit s voděodolnou podlahou i příslušenství v podobě voděodolných lišt a profilů, které jsou opatřeny speciálním nátěrem, jenž zabraňuje dmutí příslušenství kvůli vodě. Zároveň je nutné použít tmel WaterShield značky Balterio. A pak je výsledek dokonalý. Navíc jsou tyto podlahy ještě mimořádně chráněné proti poškrábání díky tomu, že svrchní vrstva disponuje patentovanou technologií Scratch Protect.

Přečtěte si:  Jednobarevné podlahoviny jsou u architektů v oblibě

 

www.balterio.cz
www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.