Péče o kovy s Hammerite již 50 let

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Značka Hammerite již 50 let dodává kovovým prvkům kvalitní ochranu a slouží k dekorativním nátěrům. Díky technologii DUALTECH přináší antikorozní ochranu a zvýšenou vodoodpudivost až na 8 let. Produkty Hammerite chrání veškeré kovové vybavení v interiéru i exteriéru. Nabízejí také ochranu i speciálních povrchů, jako jsou kotle, vodovodní potrubí, krby nebo pece, kterým zajistí vysokou tepelnou odolnost a stálý pigment nátěrů. Unikátní složení barev na kov zahrnuje nejmodernější technologii, která zajišťuje, že nátěr se rychle promění ve tvrdou, neprostupnou vrstvu, odolnou proti škrábancům a oděru. Druhou vrstvu lze na tu první aplikovat už po 6 hodinách – díky tomu zvládnete projekt dokončit během jediného dne.

Hammerite Přímo na rez Tónovatelná báze je rychleschnoucí syntetická antikorozní barva na všechny železné kovy. Lze ji namíchat až v 11 tisících různých barevných odstínech a je dostupná ve třech velikostech – 0,75 l; 2,5 l a 4,5 l. Tento nátěr spojuje funkce základové barvy, mezinátěru i vrchního emailu. Hodí se nejen na ocelové konstrukce, ale také na kontejnery, strojní součásti, střechy, vrata, sloupy či zábradlí. Výsledný nátěr má sametový pololesklý vzhled a je odolný vůči vlhkosti. Barvu lze použít v interiéru i exteriéru a nanáší se ve 2–3 vrstvách. K její aplikaci použijte štětec nebo váleček, který pak očistíte benzinem či jiným běžným ředidlem.

Hammerite spreje spotřebiteli nabízejí ještě jednodušší použití. Jedná se o barvy typu 3v1, které lze rovnou nanášet na zkorodovaný kov. Barva zabraňuje rozšiřování rzi, a zajišťuje tak ochranu trvající až 8 let. Hammerite sprej obsahuje 400 ml barvy a vybírat je možné z 12 výrobků. V portfoliu najdete nejen Hammerite Přímo na rez v osmi barevných variantách, ale také barvu na radiátor, žáruvzdorný či antikorozní sprej. Druhou vrstvu lze aplikovat již po 15 minutách a suchá na dotek je po 1–2 hodinách. Hammerite spreje nabízejí spotřebiteli mnohem jednodušší použití, a to zejména pokud potřebuje ošetřit kov ve špatně přístupných místech.

Přečtěte si:  Výhody nátěrových hmot na kovy

www.hammerite.cz

Share.

About Author

Comments are closed.