Systém KEIM Romanit pro venkovní a vnitřní použití

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Základem systému KEIM Romanit® je vysoce kvalitní hašené vápno. Dokonale vyhovuje individuálním požadavkům restaurátorů a specifickým potřebám památkové péče. Umožňuje realizovat nátěry podle originálních předloh a přizpůsobovat je podmínkám konkrétních objektů. Vápenné nátěry se vyznačují zářivým a živým obláčkovitým vzhledem, neznají jednotvárnou uniformitu a stále častěji nacházejí uplatnění i v moderní architektuře.

Systém  KEIM Romanit® zahrnuje tyto produkty

  • KEIM Romanit®-Farbe je hotová vápenná barva pro venkovní i vnitřní použití na bázi hašeného vápna. Díky obohacení oxidem titaničitým má dobrou krycí schopnost. Zvláště vhodná je pro alternativní bytovou výstavbu, obzvláště na vápenné omítky, vápenocementové omítky, savý přírodní kámen a staré minerální nátěry. Barva je připravená k použití, nevytváří napětí, nežloutne, je nehořlavá a extrémně paropropustná.
  • KEIM Romanit®-Volltonfarben je hotová vápenná barva pro venkovní i vnitřní použití na bázi hašeného vápna, vhodná též k tónování v systému KEIM Romanit.
  • KEIM Romanit®-Sumpfkalk je kvalitní, čisté hašené vápno s mramorovým práškem, minimálně 3 roky
    odleželé.
  • KEIM Romanit®-Schlämmzusatz je prášková minerální povrstvovací přísada pro formulování vápenných barev v systému KEIM Romanit.
Přečtěte si:  KEIM, krásné barvy pro zdravé bydlení
Share.

About Author

Comments are closed.