Nová koupelnová série Geberit Acanto

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nová a ucelená koupelnová řada Geberit Acanto nabízí veškerá chytrá řešení usnadňující každodenní pobyt v koupelně. Koupelnový nábytek a keramické zařizovací předměty jsou výjimečné svým nadčasovým designem a možností originálních kombinací. Řada zahrnuje umyvadla, nábytek, toalety Rimfree bez splachovacího kruhu a bidet.

Funkční a inovativní

Keramické zařizovací předměty nabízejí vše, co jsme v dnešní době zvyklí očekávat: různé typy umyvadel, štíhlý design a u některých velikostí umyvadel i skryté přepady. Série obsahuje také elegantně nadčasové toalety Rimfree, které se díky absenci splachovacího kruhu dobře udržují v čistotě.

Geberit Acanto – ladné tvary, nadčasový design.

Design série Geberit Acanto

Design ucelené řady výrobků koupelnové série Geberit Acanto se vyznačuje ladnými organickými tvary. Přímočaré linie a měkké křivky se harmonicky prolínají a malé poloměry rohů zdůrazňují jednoduchost a půvab, který tyto výrobky vyzařují. Pravoúhlý vnější tvar umyvadel dokonale ladí s koupelnovým nábytkem.

Umyvadla různých tvarů a funkcí

Díky širokému výběru různých typů a velikostí umyvadel vychází Geberit vstříc požadavkům zákazníků na individuálně tvarované zařizovací předměty. Umyvadla s designem SlimRim mají velmi nízkou hranu a malé poloměry, což jim dodává obzvláště elegantní, štíhlý vzhled. Koupelnová řada Geberit Acanto obsahuje vestavná umyvadla s designem SlimRim a standardní umyvadla s různou stavební hloubkou jak s odkládací plochou, tak bez ní. Vestavná umyvadla ideálně splývají s nábytkem.

Umyvadlo s integrovanou odkládací plochou na pravé straně má výraznou přidanou hodnotu a navíc je esteticky atraktivní. Na odkládací plochu, která je nedílnou součástí keramického těla umyvadla, lze umístit koupelnové doplňky.

Přečtěte si:  Bisazza MARMO - moderní styl a kouzlo tradice

Toalety – pohodlné a snadné čištění

Toaleta a bidet Geberit Acanto se splachovacím
tlačítkem Sigma21.

Toalety nové série jsou bez splachovacího kruhu, mají vnější povrch bez otvorů a výčnělků a veškerá připojení jsou řešena jako skrytá. Toaletní mísy Geberit Rimfree jsou vysoce hygienické, protože nemají žádné obtížně dostupné skuliny, ve kterých by se mohly hromadit nečistoty a bakterie. WC sedátka toalet, která jsou vybavena volitelnou funkcí QuickRelease, lze jednoduše sundat stisknutím tlačítka a pohodlně umýt.

Nábytek umožňuje velkou variabilitu.

Koupelnový nábytek pro interiér na míru

Koupelnový nábytek z řady Geberit Acanto poskytuje velkou míru volnosti při navrhování interiéru koupelny. Lze jej libovolně kombinovat podle potřeb a dané stavební situace. Může být použit jako solitérní řešení umyvadlového prostoru (s umyvadlem, umyvadlovou a zrcadlovou skříňkou) nebo jako koncepční řešení, v rámci kterého zákazníci mohou zkombinovat jednotlivé kusy nábytku podle svých potřeb odvíjejících se od velikosti koupelny nebo nároků na úložný prostor.

Každý si může uspořádat
prostor přesně podle svých potřeb.

Dokonalý úložný prostor v koupelnovém nábytku

V řadě Geberit Acanto je uplatněn koncept „ideálního dosahu“. Předměty, které se používají každodenně, jsou umístěny v pohodlném dosahu a pro velké předměty je k dispozici velkoryse dimenzovaný úložný prostor. V závislosti na velikosti koupelnového nábytku si může každý také uspořádat předměty uvnitř nábytku pomocí volitelných organizérů.

GEBERIT ACANTO

  • Ladný organický design pro nadčasově krásnou koupelnu.
  • Individuální řešení interiéru koupelny.
  • Ucelené portfolio, ve kterém si každý najde něco vhodného.
  • Chytře navržený úložný prostor.
  • Elegance díky kombinaci vysoce kvalitních materiálů a povrchových úprav.
  • WC mísy bez splachovacího kruhu pro zvláště snadné čištění.
Přečtěte si:  Nový pisoárový systém Geberit

Přijďte se podívat od 17. do 21. září 2019 na koupelny Geberit na veletrh For Arch do haly D2.

www.geberit.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.