100 000 možností: Kaldewei rozšiřuje svoji nabídku plochých sprchových vaniček s jednoduchou montáží

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Letos Kaldewei znovu posiluje pozici v inovacích v oblasti sprchových vaniček v úrovni podlahy: zvětšením rozměrů, ultraplochými odtokovými soupravami a dalšími řešeními jednoduché montáže lze nyní volit z více než 100 000 možností řešení ultra ploché sprchy. Tak mohou profesionálové v sanitě ve svých doporučeních ještě individuálněji reagovat na přání zákazníka a profitovat z jednoduché a efektivní instalace.

Díky novým provedením KA 120 a KA 125 je nově plánování ještě jednodušší, neboť odteď lze i vysoce hodnotné designové sprchové vaničky Conoflat a Superplan Plus zabudovávat o 20 milimetrů níž a tím i obzvláště ploše. Kompletní sada odtokové soupravy vždy obsahuje i pasující smaltovaný kryt odtoku: kulatý nebo hranatý (Obrazový materiál: KALDEWEI)

Jednoduché – nejrychlejší montážní systém od Kaldewei

Na staveništi jsou žádaná jednoduchá montážní řešení, jimiž odborný řemeslník šetří cenný čas, nervy a peníze. Rozšířením svých kompletních řešení Kaldewei ještě více usnadňuje instalaci zejména plochých sprchových vaniček. Proto bude nosič vaničky i v budoucnu extra plochý pro všechny obdélníkové sprchové vaničky v úrovni podlahy od Kaldewei. Extra plochá sprchová vanička a nosič vaničky jsou přesně vzájemně sladěné a umožňují nízké zabudování s minimální výškou vstupu do sprchy, pokud stavební situace neumožní montáž kompletně v rovině podlahy. To je ideální pro renovaci starých objektů.

Bez ohledu na to, zda pro konzultační rozhovor se zákazníkem nebo pro jednoduchou a flexibilní montáž: Ze zvětšení rozměrů v oblasti sprch v úrovni podlahy profitují odborní partneři i stavebníci stejnou měrou. Jen pro novou sprchovou vaničku Kaldewei Nexsys je k dispozici dvanáct nových rozměrů. Kromě toho se revoluční koncepce sprchování odteď nabízí s protiskluzovou úpravou Secure Plus a v 17 barevných variantách a s pěti různými designy krytů, mimo jiné v lesklé zlaté a kartáčované červenozlaté (Kaldewei Nexsys sprchová plocha Woodberry Brown Matt z kolekce Coordinated Colours s lesklou zlatou úpravou) (Obrazový materiál: KALDEWEI)

Ploché – chytré odtokové systémy pro zabudování v rovině podlahy

Montáž sprch v rovině podlahy ve stávajících koupelnách nezřídka staví profesionály sanity před velké výzvy, protože tam často nebývá k dispozici montážní výška potřebná k tomu, aby bylo možno sprchovou vaničku zabudovat v úrovni podlahy a s výškou sifonu minimálně 50 mm, jak požaduje norma DIN EN 1253. Pro tyto případy Kaldewei nabízí odtokové systémy pro obzvláště plochou instalaci s výškou sifonu 30 milimetrů. Díky novým provedením KA 120 a KA 125 je nově plánování ještě jednodušší, neboť odteď lze i vysoce hodnotné designové sprchové vaničky Conoflat a Superplan Plus zabudovávat o 20 milimetrů níž a tím i obzvláště ploše. Kompletní sada odtokové soupravy vždy obsahuje i pasující smaltovaný kryt odtoku: kulatý nebo hranatý. Kaldewei tak opět působivě dokazuje, že se smaltované vaničky mohou instalovat dokonce plošeji než žlábkové nebo bodové odtokové systémy pro sprchy obložené obkladačkami.

Kaldewei vyvinul speciálně pro utěsnění zabudovaných extra plochých sprchových vaniček systém „Izolační sada pro montáž v úrovni podlahy“. Ta se díky prefabrikovaným prvkům vyznačuje obzvláště lehkým zpracováním a rychlou fixací na staveništi (Obrazový materiál: fotografie KALDEWEI / Christian Blanke)

Flexibilní – svoboda ztvárňování sprch bez hranic

Ze zvětšení rozměrů v oblasti sprch v úrovni podlahy profitují odborní partneři i stavebníci stejnou měrou. Jen pro novou sprchovou vaničku Kaldewei Nexsys je k dispozici dvanáct nových rozměrů. Kromě toho se revoluční koncepce sprchování odteď nabízí s protiskluzovou úpravou Secure Plus a v 17 barevných variantách a s pěti různými designy krytů, mimo jiné v lesklé zlaté a kartáčované červenozlaté. I oblíbené rodiny modelů Superplan XXL a Cayonoplan dostávají přírůstek novými rozměry a doplněním příslušenství. Tak Kaldewei plánovačům koupelen už mezitím nabízí více než 100 000 možností extra plochých sprch a tím i neomezenou svobodu ztvárňování koupelen.

Montážní rám ESR v úrovni podlahy zajišťuje bezpečnost v koupelně. Díky druhé těsnicí úrovni nabízí tento montážní systém pro smaltované extra ploché sprchové vaničky ještě spolehlivější utěsnění po celou dobu používání a tím i optimální ochranu před poškozením promáčením (Obrazový materiál: KALDEWEI)

Bezpečné – spolehlivé utěsnění extra plochých sprchových vaniček

Dlouhodobá stavební jistota u sprchových vaniček v úrovni podlahy znamená především optimální ochranu před poškozením promáčením. Kaldewei vyvinul speciálně pro utěsnění zabudovaných extra plochých sprchových vaniček systém „Izolační sada pro montáž v úrovni podlahy“. Ta se díky prefabrikovaným prvkům vyznačuje obzvláště lehkým zpracováním a rychlou fixací na staveništi. Také montážní rám ESR v úrovni podlahy zajišťuje bezpečnost v koupelně. Díky druhé těsnicí úrovni nabízí tento montážní systém pro smaltované extra ploché sprchové vaničky ještě spolehlivější utěsnění po celou dobu používání a tím i optimální ochranu před poškozením promáčením.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2020/02

www.kaldewei.cz

Share.

About Author

Comments are closed.