Inspiration Wood by Floor Forever – kolekce Pure Wood

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tyto třívrstvé dřevěné podlahoviny jsou odrazem skutečné přírody. V nabídce obchodní sítě Floor Forever jsou jak prkenné vzory o rozměru 14 x 130/180 x 2200 mm, tak i parketové vzory o rozměru 14 x 207 x 2200 mm. Na výběr jsou oblíbené dřeviny jasan a dub, v případě parketových vzorů lze zvolit také buk. Dubové podlahoviny navozují v interiéru hřejivou atmosféru, jasanové interiér prosvětlí.

Pure Wood, Dub Antique (Rustik), přírodní olej, prkenný vzor

Třívrstvé dřevěné krytiny Pure Wood charakterizuje vysoká kvalita zpracování, což se promítá v jejich odolnosti a dlouhé životnosti. Disponují nášlapnou vrstvou 2,5 mm a V-drážkou na všech čtyřech stranách, ošetřeny jsou odolnými olejovanými nebo lakovanými povrchovými úpravami. Dodávají se s pevným zámkovým systémem, takže je možné je pokládat plovoucím způsobem nebo celoplošně přilepit. Jsou určené nejen do domácností, své místo najdou také ve středně komerčních budovách, divadlech, hotelech apod.

Pure Wood, Dub Exclusive (Natur), přírodní olej, prkenný vzor

Velká poptávka je například po odstínu Dub Antique s rustikálním tříděním, z parketových vzorů dominuje Jasan Stockholm.

Pure Wood, Dub Hamburg (Natur), speciální lak, parketový vzor

Pure Wood, Dub Varnished (Natur), matný lak, prkenný vzor

Pure Wood, Dub Vintage (Natur), UV olej, prkenný vzor

Pure Wood, Dub White Snow (Natur), bílý olej, prkenný vzor

Pure Wood, Jasan White Cream (Natur), matný bílý lak, prkenný vzor.

www.floorforever.cz

Přečtěte si:  Suché podlahy – lehké a přesto účinné
Share.

About Author

Comments are closed.