Dřevo ve své nejkrásnější podobě

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Z vizuálního hlediska patří dřevo k nejatraktivnějším podlahovým krytinám. Třívrstvé dřevěné podlahoviny DesignWood jsou vyrobeny tak, aby se staly součástí každodenního života a zároveň zůstávaly dlouhodobě krásné.

Supellex – svět podlah se dlouhodobě věnuje dřevěným podlahovinám, mezi kterými dominuje tradiční dubové dřevo. I proto v letošním roce přichází na trh s privátní kolekcí DesignWood. V ní si můžete vybrat z široké nabídky atraktivních dekorů, především z dubu anebo výjimečně krásného běleného jasanu.

Jedinečná je povrchová úprava LIVE PURE podtrhující krásu dřeva, se kterou se setkáte u dvou vybraných dekorů dubu. Jedná se o precizně zpracovaný super matný lak. Tato speciální lakovaná povrchová úprava zahrnuje jedenáct vrstev laku s jemně drásaným povrchem a propůjčuje kolekci matný vzhled. Povrch je díky ní extrémně odolný vůči poškození a stabilní vůči vlivu UV záření.

Další předností je jednoduchá údržba, protože povrch ošetřený tímto produktem na první pohled vypadá jako olejovaná podlaha. Povrchová úprava LIVE PURE je patentovaná a získala již několik odborných cen. Díky ní si zákazníci nemusejí vybírat mezi krásou dřevěné podlahoviny a snadnou i rychlou údržbou, protože krytiny DesignWood splňují obojí.

www.designwood.cz

Přečtěte si:  Velký formát dubu Variante French XXL na podloze rodinného domu v Novém Jičíně
Share.

About Author

Comments are closed.