PODLAHY Profi 2019/05

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři, přísloví, tedy moudra našich předků, bývají většinou pravdivá, založená na dlouholeté zkušenosti. Ovšem těžko souhlasit třeba s pořekadlem: někdo má rád vdolky, jiný zase holky, protože znám dost těch, kteří mají rádi obojí, a ti se zde v úvahu neberou. Přemýšlela jsem, jak toto moudro přeneseně použít na anhydritové potěry – někdo je má rád, jiný je neutrální a pak jsou ti, kteří dávají přednost vdolkům (případně holkám). Nevím, jak to má Pepa Voborník třeba s vdolky, bezpečně však vím, že nemá rád nedostatek informací, případně informace zkreslené, které vedou k problémům s anhydrity.

Dokládá to i jeho článek nazvaný Anhydrity – past vedle pasti, kterým svými někdy dost provokativními názory shrnuje zkušenosti, jež za řadu let posbíral. Řekl si tím o to, aby se k jeho názorům vyjádřili i jiní – dali jsme proto slovo zástupcům výrobců, expertů a znalců, kteří vidí tuto problematiku svým úhlem pohledu, a poskládali tak mozaiku názorů, v nichž si jistě každý najde to své zajímavé a přínosné pro svoji práci. Článek předznamenává i jedno z témat tohoto čísla, jímž jsou novinky a produkty stavební chemie pro podlaháře. Z dalších se věnujeme třeba současnému trendu ekologických podlahovin, podíváme se do Loun na novou piazzettu před Vrchlického divadlem nebo na zámek Dačice a jeho podlahy.


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

Přečtěte si:  Economy Vinyl - kvalita za příznivou cenu

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

NOVINKA – ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.