BARVY Profi 2019/03

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hlavním tématem čísla 3/2019 je dřevo a jeho povrchové úpravy. Naši předci jej využívali od pradávna jako materiál stavební i k výrobě nejrůznějšího náčiní. Nespokojili se však s holým povrchem a dřevo velmi nápaditě zdobili. Nemuselo při tom jít jen o malbu, možností bylo mnoho – krásných, efektních, pracných a dnes již téměř zapomenutých. Přiblížíme vám je v krátké sérii článků Heleny Šenfeldové, a začneme výzdobou rytím.

Naopak na to, jaké jsou nejaktuálnější novinky v oblasti barev, fasádních materiálů a všeho, co k oboru přísluší, se podíváme při návštěvě veletrhu Farbe, Ausbau & Fassade, který proběhl na konci března v Kolíně nad Rýnem. Zaměřili jsme se při tom na značky, které najdete na našem trhu a novinky, které nám jej nejbližší době obohatí. Samostatně se pak věnujeme problematice nátěrů dřeva a představujeme nejen širokou škálu výrobků, ale věnujeme se i tématu nátěrů dřevěných památkově chráněných objektů či problematice šednutí dřeva – jak a proč vzniká a jak si s ním poradit.


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

NOVINKA – ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete nově číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Přečtěte si:  WORKCAMP PARQUET v Belgii. Co nás letos čeká?

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.