PODLAHY Profi 2019/03

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mnoho českých zámků sice nespí zcela ani v zimě, ale sezóna naplno začíná s příchodem jara a nyní už je v plném proudu. Návštěva zámku je výletem do jiné doby, vytrhuje z všednodenního dění a přenáší nás do jiného světa, romantického a pohádkového.

Avšak většina čtenářů našeho časopisu to má zřejmě podobně: kromě prohlídky zámeckých expozic a galerie obrazů šlechtických rodů, k nimž upírá zraky nahoru, se často dívá i pod nohy a zjišťuje, po jakéže podlaze právě kráčí a zda je něčím zajímavá. I to je jeden z účelů našeho seriálu – představit známé i méně známé české zámky nejen z pohledu stavebního či historického, ale i zjistit, jaké podlahy si zámečtí páni nechali udělat a v jaké době. A nemusí být jen klasické, dřevěné, zajímavé jsou třeba podlahy mozaikové, z nimiž se podíváme v tomto čísle při návštěvě zámku Kravaře. Z odborných témat se, také vzhledem k sezóně, věnujeme venkovním terasám, jejich materiálům a údržbě, sledujeme nové trendy v laminátových podlahovinách, praxe soudního znalce ukáže úskalí stěrkových podkladů a od dozvíte se také, zda je dobré nakupovat podlahoviny v e-shopech.


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz
Přečtěte si:  Design Vinyl Home a Design Vinyl Home Click pro extrémní odolnost a stabilitu

NOVINKA – ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete nově číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.