OBKLADY 2019/03

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hlavní událostí jara byl v oboru sanity veletrh ISH ve Frankfurtu nad Mohanem, na která vás v článku zavedou architekti Zdenka a Michal Janků. Jejich ústřední poznatky směřování sanity v nejbližší budoucnosti shrnuli pod titulek: Inteligentní hygiena pro udržitelnou budoucnost.

Ten se pestře vybarvil, zajímavé bylo jistě více než „padesát odstínů mědi“ trendových armatur, ale především jasné a syté barvy, které dali výrobci vanám, umyvadlům a doplňkům, jistě i při vědomí toho, že obklady a dlažby jsou letos v barevnosti jemné, tlumené a nenápadné a nechávají výrazné barevnosti vyniknout. Podíváme se i na stánky jednotlivých firem, například Laufen prezentoval hned několik slavných designérských jmen. Patřili mezi ně Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Peter Wirz nebo Konstantin Grcic a k designovým kouskům přidal Laufen také zajímavé technické inovace. Dalším tématem je Obkládání kamenem, správná technologie, výběr materiálů i produkty vhodné k této práci. Designovou lahůdku jsme našli v ateliéru manželů Bilkových, kteří ze speciálního betonu odlévají originální vany, umyvadlo, obklady i drobné koupelnové doplňky.


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu OBKLADY, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 200 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

NOVINKA – ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis OBKLADY můžete nově číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Přečtěte si:  Podlahy Therdex, špičková kvalita a styl

Koupit elektronickou verzi OBKLADY

Share.

About Author

Comments are closed.