Nová sprchová vanička Kaldewei Nexsys, tisíce možností ztvárnění sprchy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skutečná rozmanitost a neobyčejná estetika, to je sprchová vanička Kaldewei Nexsys: sprchové plochy v 17 barvách, 20 rozměrech, třech površích a s pěti ušlechtilými designovými krytkami, které nabízejí přibližně 5 000 možností individuálního plánování koupelny. Kaldewei Nexsys slučuje to nejlepší ze dvou světů – veškeré výhody smaltované sprchové vaničky a moderní design žlabové sprchy.

Charakteristickým designovým znakem Nexsys je její štíhlý, puristický odtokový žlábek, který je téměř v jedné rovině začleněn do smaltované sprchové vaničky. Čtyřmi povrchovými barvami ušlechtilé designové krytky podtrhává Kaldewei eleganci a hodnotu exkluzivní žlabové sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei. Vedle kartáčované ušlechtilé oceli je krytka nyní na výběr i v nerezové oceli lesklé, zlatě lesklé, v kartáčované červené zlaté a v alpské bílé.

Flexibilita a individualita jsou pro architekty a plánovače důležitými kritérii při výběru produktu. Velké rozměry Nexsysu lze perfektně integrovat do obkladačkového rastru vysoce hodnotných podlahových dlaždic v ohlašovaných XXL formátech (Kaldewei Sprchový povrch Nexsys s krytem designu kartáčovaný z nerezové oceli).

Nová paleta rozměrů pro individuální přání

Flexibilita a individualita jsou pro architekty a plánovače důležitými kritérii při výběru produktu. Plánování koupelny dnes vyžaduje řešení, u nichž osobní přání lze spojit i s obtížnými prostorovými situacemi. Kaldewei rozšiřuje nabídku revolučních řešení koupelen Nexsys o dvanáct nových rozměrů od 80 do 170 centimetrů na nynějších 20 rozměrů. Malé formáty jsou optimálně vhodné pro koupelny s malým místem nebo složitým půdorysem. Velké rozměry lze perfektně integrovat do obkladačkového rastru vysoce hodnotných podlahových dlaždic v ohlašovaných XXL formátech.

Charakteristickým designovým znakem Nexsys je její štíhlý, puristický odtokový žlábek, který je téměř v jedné rovině začleněn do smaltované sprchové vaničky. Čtyřmi povrchovými barvami ušlechtilé designové krytky podtrhává Kaldewei eleganci a hodnotu exkluzivní žlabové sprchové vaničky smaltované oceli Kaldewei.

Exkluzivní barvy a povrchy

Také v barevné mnohotvárnosti přesvědčí Kaldewei Nexsys 16 novými odstíny: Nabídku odteď doplňují čtyři oblíbené sanitární barvy a dvanáct exkluzivních matných barev z kolekce Coordinated Colours. Tak je možno smaltovanou sprchovou vaničku harmonicky integrovat do ostatního řešení koupelny nebo kontrastně zinscenovat jako skutečný zlatý hřeb. Další komfort vaničky na přání obstará povrchová úprava Perl-Effekt s obzvláště snadnou údržbou. Všech dvanáct matných barev lze vybavit téměř neviditelnou protiskluzovou úpravou Kaldewei Secure Plus – pro vysokou jistotu našlápnutí ve sprše.

Také v barevné mnohotvárnosti přesvědčí Kaldewei Nexsys 16 novými odstíny: Nabídku odteď doplňují čtyři sanitární barvy sanity a dvanáct exkluzivních matných barev z kolekce Coordinated Colours. Tak je možno smaltovanou sprchovou vaničku harmonicky integrovat do ostatního řešení koupelny nebo kontrastně zinscenovat jako skutečný zlatý hřeb.

Jednoduchá a rychlá montáž

Z výroby předmontovaný systém 4 v 1, sestávající z odtokového žlábku, spádového nosiče, těsnicí pásky a sprchové vaničky Nexsys zajišťuje obzvláště jednoduchou a rychlou montáž odborným řemeslníkem. Optimální zvukovou izolaci zaručuje přiložená zvukově izolační páska. Díky obzvláště nízké montážní výšce je zabudování v rovině podlahy možné i při malé stavební hloubce.

Přečtěte si:  Workcamp Parquet - projekty v roce 2021

Vyznamenaná rozmanitost designů

Množství rozměrů, inovativních povrchů, exkluzivních barevných odstínů a ušlechtilých designových krytek – Kaldewei Nexsys skýtá architektům a odborným plánovačům přibližně 5 000 možností moderního ztvárnění koupelny. Za excelentní design dostala smaltovaná sprchová vanička vytoužené ceny „Good Design Award 2018“ a „iF DESIGN AWARD 2019“, a předtím byla vyznamenána již nejvyšším vyznamenáním „Best of Best“ za „inovativní materiály“ a „inovativní architekturu“ na ICONIC AWARDS 2018.

Vedle kartáčované ušlechtilé oceli je krytka nyní na výběr i v nerezové oceli lesklé, zlatě lesklé, v kartáčované červené zlaté a v alpské bílé.

www.kaldewei.com

Share.

About Author

Comments are closed.