PODLAHY Profi 2019/02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Toto číslo časopisu PODLAHY Profi vám přináší velké představení novinek, které nabídly dva lednové veletrhy – DOMOTEX a BAU. Dali jsme prostor firmám, které působí na našem trhu, aby krátce shrnuly, jaké nové věci se v nejbližší době objeví v jejich sortimentu, a zároveň jsme se zaměřili na zajímavosti a trendy z obou akcí.

Témat by se tu dalo rozebírat bezpočet, jedním z těch ústředních byl vzor stromečku a rybiny v mnoha podobách, a to nejen ve dřevě, ale i v laminátech, vinylech, a dokonce i kobercích. Samostatnou kapitolou je nářadí, které nenechá klidným asi ani jediného návštěvníka, který se pokládkou podlahovin zabývá, a slova patřící hale C6 mnichovského BAU „připadám si tu jak v nejkrásnějším hračkářství“ přesně vystihují, jak to tu probíhá, každý si chce ozkoušet, zjistit, co nové nářadí umí, a chvíli si s ním pohrát… Zajímavé byly i stánky s pracovními oděvy – při koupi košile sáhne muž většinou po první, co vidí a honem pryč, tady trávili ve stáncích dlouhý čas, prohlíželi, přebírali, a někdy došlo i na zkoušení.

Přeji vám příjemné čtení.

Jana Komárková, šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz
Přečtěte si:  EGGER Interior Match, dokonale sladěné interiéry

NOVINKA – ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete nově číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.