PODLAHY Profi 2023/04

Vážení čtenáři,

možná je vás víc, kterým se stalo, že ležíte v příjemném tichu na chatě nebo chalupě, když tu onu rozjímavou atmosféru naruší jemné chroupání. To se činí červotoč někde ve stropě nad vámi či v podlaze pod vámi a tento jemný zvuk vás zcela jistě vytrhne z klidu, protože značí velký problém. S ním se setkávají ve své praxi i podlaháři – a nemusí jít zrovna o chroupajícího brouka, ale třeba i o houbu bující na skrytém místě nebo další škůdce působící na dřevo. O tom, které můžete nejčastěji potkat, jak jsou skutečně nebezpeční či jak se s nimi při napadení podlah vypořádat, se dozvíte v článku Ing. Marka Poláška, Ph.D., uvedeného trefným podtitulkem: brouk, který miluje parkety víc než my řízek; houba, kterou do košíku nedáte, a penicilin bez předpisu.

Jedním z hlavních témat tohoto vydání jsou nářadí, nástroje a stroje pro podlaháře. Co by měl podlahářův arzenál obsahovat, shrnuje ve svém příspěvku vskutku z praxe Josef Voborník a zároveň se na následujících stránkách můžete dozvědět o novinkách, které mohou práci ulehčit i zkvalitnit. Prostor dostaly i zajímavé novinky v podlahovinách pro rok 2023, které představují jednotlivé firmy. Můžete přijmout i pozvánku k návštěvě zámku a jeho interiérů, tentokrát do pražské Troji.

Přeji vám krásné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 5 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

About Author

Comments are closed.