Koupelny Kaldewei v butikovém hotelu Indigo ve Varšavě

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Když se umně spojí důstojnost původní architektury s moderním interiérovým designem, vzniknou inspirativní prostory – tak je tomu v hotelu Indigo Warsaw Nowy Świat.

Stylový čtyřhvězdičkový hotel řetězce InterContinental sídlí ve více než sto let staré památce poblíž varšavské obchodní třídy Nowy Świat. Moderní a zčásti plně prosklená dostavba budovy nabízí nejenom nádherný výhled na staré město a siluetu polské metropole přímo z pokojů, ale také skvěle padnoucí kabát minimalistickému interiéru s akcenty v sytých barvách. Vnitřní vybavení pak dotváří řešení koupelen od Kaldewei, které v 60 pokojích umožňuje hostům komfortní sprchování a koupání.

Více než sto let stará budova byla znovu zprovozněna po druhé světové válce.
Vznikl přitom působivý mix stylů, v jehož duchu byl později zrenovován celý hotel.

Dům Smolna 40 s ozdobnými prvky na fasádě byl kdysi rezidencí hraběte Branického. Stojí v malebné čtvrti, která spojuje historickou a moderní část Varšavy. Budova zničená za druhé světové války byla v padesátých letech opravena a později na základě architektonického návrhu Bogdana Kulczyńského rozšířena o moderní mansardovou půdní vestavbu a kompletně prosklenou novou budovu včetně terasy. Vznikl tak působivý mix stylů, v jehož duchu byl posléze zrenovován celý hotel. Světlé prostory s umělecky zdobenou štukovou omítkou a elegantními sloupy tvoří zajímavý kontrast s 60 hotelovými pokoji, které se vyznačují spíše minimalistickým stylem s jednoduchými bílými a šedými tóny. Barevný nábytek dodává hotelu poutavé akcenty, které volnou formou navazují na palácový styl činžovních domů 19. století.

Přečtěte si:  Nová kolekce koupelnových žlabů s elegantními povrchy

Individuální  ztvárnění koupelen s Iconic Bathroom Spolutions od Kaldewei

Jedenáct van v puristickém designu řady Kaldewei Puro:
prostá elegance a ušlechtilý materiál.

Hotelové exkluzivitě a individualitě nezůstávají nic dlužny ani koupelny. Hotel Indigo se rozhodl pro objekty od Kaldewei. Vany v puristickém designu řady Kaldewei Puro přesvědčují prostou elegancí a ušlechtilým materiálem. Volně stojící koupací vana Meisterstück Centro Duo Oval vnáší do koupelen pokojů Superior Premium Room luxus tvarové čistoty a klidu. V dalších 47 pokojích nabízejí sprchové vaničky Conoflat v úrovni podlahy požitek ze sprchování a přitom maximální stabilitu při našlapování. Sprchové vaničky v matných tónech lávová černá a alpská bílá z kolekce Coordinated Colours jsou totiž opatřeny protiskluzovou úpravou povrchu Secure Plus.

Volně stojící vana Meisterstück Centro Duo Oval vnáší do koupelen
pokojů Superior Premium Room luxus tvarové čistoty.

Sprchové vaničky Conoflat v úrovni podlahy jsou instalovány v 47 pokojích v matném lávově černém provedení kolekce Coordinated Colours.

www.kaldewei.cz

Foto: hotel Indigo Warsaw

Share.

About Author

Comments are closed.