Ochrana pohledového betonu ETERNAL mořidlo na beton

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pohledové betonové plochy a prvky perfektně ochráníte výrobkem ETERNAL mořidlo na beton, které je ochrání před degradací a zároveň zvýrazní jejich strukturu a sjednotí barvu. Povrch betonu syrového vzhledu s jeho optickými nedostatky, barvou a strukturou ochráníte transparentním nátěrem. Zašlé barevné betonové prvky, jako zdicí plotové kvádry, skládané ploty nebo palisády, perfektně zrenovujete pomocí tohoto výrobku v barevné variantě. Vybírat lze ze čtyř standardních odstínů, v tónovacích centrech AUSTIS můžete vybírat také z 90 odstínů RAL.

ETERNAL mořidlo na beton zachovává strukturu podkladu, je propustné pro vodní páry, má dobrou adhezi, velmi dobrou chemickou odolnost i odolnost UV záření a povětrnosti. Slouží k povrchové úpravě betonových ploch, dlaždic, panelů, betonových sloupků, plotů, zídek, protihlukových stěn a jiných industriálních betonových prvků. Je vhodné k venkovním i vnitřním nátěrům.

Nanáší se širokým štětcem nebo válečkem při teplotě podkladu a okolí 10–30 °C. Před aplikací je nutná důkladná příprava podkladu. Musí být vyspravený, vyzrálý, suchý, soudržný, čistý a odmaštěný. To je nezbytné pro dokonalý homogenní povrch s výjimečnými vlastnostmi, které ETERNAL mořidlo na beton nabízí.

Podrobné informace o výrobku najdete na www.barvy-eternal.cz.

Přečtěte si:  Barvy na povrchové úpravy betonu
Share.

About Author

Comments are closed.