EGGER koncept Overall. Dekor Dub Waltham do celého rodinného domu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Přírodní podlahy EGGER PRO Comfort byly použity do novostavby rodinného domu o rozloze 130 m2. Majitelé domu použili kvalitní a pohodlné podlahy z korku do obývacího pokoje, kuchyně i chodby, kde dodávají teplo a vytvářejí příjemnou atmosféru.

Dub Waltham přírodní má vzhled dřeva se suky a kresbou v přírodním tónu. Široký formát umožňuje lamelám ve venkovském stylu zvlášť dobře vyniknout.

Když majitelé rodinného domu vybírali podlahy pro své nové bydlení, neměli to s výběrem jednoduché, a to nejen z hlediska druhu krytiny, ale také z hlediska designu. Nakonec v souladu s dnešními trendy našli zalíbení v konceptu Overall. Podlahový dekor Dub Waltham přírodní je zastoupen v nabídce všech podlahových řad značky EGGER, a bylo ho tudíž možné použít do všech místností domu. Přirozená kresba dubu se suky a prasklinami zdůrazňuje rustikální charakter podlahy a ideálně ladí s přírodním stylem bydlení. Tiché, teplé, měkké i pružné, ale hlavně přírodní – to jsou hlavní charakteristiky korkových podlah EGGER PRO Comfort, přičemž hlavní důraz při výběru byl kladen na přírodní charakter a pohodlí.

Přirozená kresba dubu dekoru EPC001 Dub Waltham přírodní se suky a prasklinami zdůrazňuje rustikální charakter podlahoviny a přírodní styl bydlení.

Podlahy Comfort vyrobené z přírodních materiálů – dřeva a korku jsou šetrné k životnímu prostředí a zajišťují zdravé klima v interiéru. Korek má vynikající tepelněizolační vlastnosti. V místnostech vytváří teplé, příjemné a útulné prostředí. Podlahy Comfort jsou plně vyhovující pro běžný provoz domácnosti s dětmi, a proto tato podlahová řada v dekoru EPC001 Dub Waltham přírodní nalezla uplatnění nejen v obývacím pokoji, ale také v kuchyni a na chodbě.

Podlaha dětského pokoje dokonale ladí s ostatními místnostmi díky použité laminátové krytině Overall dekoru EPL122 Dub Waltham přírodní.

www.egger.com

Přečtěte si:  FLOOR FOREVER WOOD - kvalitní dřevěné podlahoviny s nadstandardní nabídkou povrchových úprav
Share.

About Author

Comments are closed.