Znečištěné venkovní dřevěné terasy? Bona produkty a stroje obnoví jejich vzhled

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Venkovní dřevěnou terasu snadno, rychle a profesionálně vyčistíte a dáte jí nový nátěr pomocí kvalitních venkovních olejů a strojů Bona.

Změny počasí zanechají na venkovních terasách a nábytku různé barevné tóny, dřevo působí šedě, špinavě, vykazuje různé známky opotřebení, k tomu se přidají fleky různých odstínů a místy se objeví mech. Jejich odstranění si vyžádá velké úsilí. Jak na to?

Efektivní příprava před olejováním

Představujeme čisticí stroj BONA POWER SCRUBBER pro hloubkové čištění dřevěných podlah a venkovních teras. Dva protiběžné válcové kartáče čistí do hloubky a poradí si i s nerovnou, kartáčovanou podlahou. Stroj je vysoce efektivní, snadno se ovládá a manipulace je opravdu jednoduchá. Nezbytnou podmínkou úspěšného vyčištění terasové podlahy je odstranění kamínků a veškerých nečistot, které by mohly vést k poškození stroje. Pak už jen stačí použít kvalitní čisticí prostředek specificky určený pro hloubkové čištění strojem, jako například BONA DEEP CLEAN SOLUTION a stroj jednoduše a rychle vyčistí celou podlahovou krytinu do hloubky.

 

Ošetření pro dlouhodobou ochranu povrchu

Jakmile je venkovní dřevěná terasa vyčištěna a suchá, ošetříme ji vhodným venkovním olejem, specificky určeným pro venkovní terasové podlahy. Profesionální olej BONA DECKING OIL proniká hluboko do pórů dřeva a dodává jim silnou a dlouhotrvající ochranu povrchu během celého roku. Je na bázi přírodních rostlinných olejů a obsahuje složky, které redukují UV-záření na dřevo a zvyšuje jeho ochranu na maximum. Podlaha bude méně praskat a získá vodoodpudivé vlastnosti. Venkovní olej BONA DECKING OIL je v barvách: přírodní, mahagon, teak, šedá.

Tip!

Pro alternativní čištění lze použít extra výkonný BONA FIBER PAD v kombinaci s bruskou BONA FLEXISAND pro důkladné čištění terasy.

Bona je švédský výrobce podlahové chemie. Nabízí kvalitní prostředky pro údržbu a ošetření všech typů podlah.

Více informací naleznete zde: Venkovní dřevěné terasy – Bona.com

Share.

About Author

Comments are closed.