Vitex má řešení

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vitex, značka s tradicí od roku 1932, tedy s více než devadesáti lety zkušeností v oblasti barev, postupně dodává na náš trh výrobky se zajímavými vlastnostmi. Ocení je projektanti, architekti, developeři, stavební společnosti, malíři. A proč? Protože přinášejí řešení v dnešní době, kdy jsou zakázky pod velkým tlakem, ať už se to týká času nebo financí. Vlastnosti materiálů Vitex jsou natolik zajímavé, že jimi lze malovat na jednu, maximálně dvě vrstvy, a tak je projekt ukončen rychleji a lze ho dříve předat k užívání.

Současně lze s jednou značkou provádět malbu jak hrubé stavby v oblasti sádrokartonových zdí (Gypsum Board), náročných zdravotnických oblastí (Vitex ECO, Aquavit ECO, Vito PLUS) nebo nových štuků, tak designové malby pomocí produktu Metallico (barva s kovovým pigmentem), Martelite (kladívková barva) nebo Heavy Metal Silicon Effect (kovářská barva). I pro oblast dřevěných konstrukcí má Vitex co nabídnout – od lazur (Diaxyl nebo Lussolac) přes odolné a speciální laky (Marelac, Teak Oil, Decking Oil) až po vrchní barvy jako polyuretanový Platinum nebo antibakteriální Aquavit ECO.

Na rovné plochy střech nabízí vysoce vodě odolný HyRoof nebo Vitacryl nebo na betonové podlahy chemicky odolný Floorguard, značící barvu Road Marking a barvu pro betonové bazény Pool Paint.

A co nový kabát domu? Samozřejmě. Řešení v oblasti fasádních samočisticích barev je široké, od Acrylanu MAX s nanotechnologií silikon-silikát-akrylát až po klasické odolné fasádní barvy Vito Acrylic.

Přečtěte si:  Sluneční lázně Dachova se znovu rozzářily

Zdá se vám nabídka široká? A to v ní ještě chybí základové barvy Velatura, Vi Anti-Rust Primer, Primer for Glossy Surfaces, klasické syntetické barvy Vi Enamel, Heavy Metal Silicon, antikorozní barvy Direct 3in1 nebo skvělé adhezní můstky Grip 360 nebo Superbond.

Kdo se rozhodne pro Vitex, získá skvělé řešení svých projektů v oblasti širokého portfolia kvalitních výrobků od jedné značky. Technické poradenství nabízí dovozce – firma Body Color, informace, jak malovat s extra bílými malířskými barvami a mnohé další, získáte od ambasadora značky, malířské firmy MOKUSO.

www.barvy-vitex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.