CERATOUCH od COREtecfloors – kamenné dekory, které ohromí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Představte si podlahoviny, které jsou nejen krásné, ale zároveň odolné vůči nástrahám každodenního života. COREtecfloors, známý výrobce inovativních podlahových řešení, představuje jednu ze svých kolekci CERATOUCH. Tato řada ohromí nejen elegantními kamennými dekory, ale také výjimečnou odolností. Kombinuje krásu přírodního kamene s nejmodernějšími technologiemi, tak aby vytvořila podlahy, které odolají i nejvyšším nárokům.

Nosnou vrstvou této podlahoviny je unikátní minerální jádro, které neobsahuje polymery. Je protkáno sedmi vrstvami skelných roun, což krytinám CERATOUCH dodává nejen vysokou pevnost, ale také stabilitu a dlouhodobou trvanlivost. Vrchní ochranná vrstva CERAGUARD je vytvořena z pryskyřice, která zajišťuje, že se podlahoviny jen stěží poškrábou, a svůj bezchybný vzhled si tak udrží po dlouhá léta.

Kolekce CERATOUCH nabízí široký výběr dezénů, které jsou inspirovány přírodním kamenem. Každý vzor je navržen tak, aby vytvořil luxusní a moderní atmosféru v jakémkoli interiéru. Od velkoformátových keramických desek až po jemné kamenné vzory, CERATOUCH přináší nekonečné možnosti pro tvorbu jedinečných prostorů.

Navíc jsou tyto podlahoviny ideální pro využití v náročném prostředí, jako jsou koupelny nebo kuchyně, kde je vyžadována vysoká odolnost vůči vlhkosti. Díky své 100% voděodolnosti a snadné instalaci jsou vhodné i pro mokré prostory, jako jsou sprchové kouty.

COREtecfloors CERATOUCH nabízí kombinaci luxusu, praktičnosti a odolnosti, čímž se stává ideální volbou pro moderní interiéry, které vyžadují to nejlepší z obou světů – krásu a trvanlivost.

Přečtěte si:  Flotex Planks - inovativní a modulární lamely

V rámci svého závazku k ekologické udržitelnosti se COREtecfloors zaměřuje na výrobu podlahovin s ohledem na životní prostředí. Používá vybrané a kontrolované polotovary a uplatňuje procesy, které minimalizují neblahý dopad na ekologii. Toto zodpovědné jednání vůči přírodě činí značku COREtecfloors nejen inovátorem v oblasti designu a funkčnosti, ale také lídrem v oblasti ekologie v podlahářském průmyslu.

V Supellex – Svět podlah nyní naleznete tuto exkluzivní kolekci, která překračuje hranice tradičních podlahovin i designu a přináší jednoznačnou kvalitu a styl. O jedinečnosti a odolnosti CERATOUCH podlahovin od COREtecfloors se zde při návštěvě můžete osobně přesvědčit.

www.supellex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.