Bona Mega EVO®: pravá síla evoluce

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Bona uvedla lak Bona Mega v roce 1996 s revoluční technologií oxidačního zesíťování. Tento lak byl první ve svém oboru, kdy byla tato technologie uvedena: aby lak vytvrdnul, potřeboval kyslík. 1-složkový vrchní lak Bona Mega byl oblíbenou volbou pro ošetření dřevěných podlah v prostorech se střední až lehkou komerční nebo bytovou zátěží.

Na základě tohoto konceptu Bona představuje novinku – vrchní lak Bona Mega EVO®. Jedná se o 1-složkový lak nové generace pro ošetření dřevěných podlah s novou nejmodernější technologií síťování, která se aktivuje při aplikaci. Tento vrchní lak je vhodný pro prostory se střední až lehkou komerční nebo bytovou zátěží. Jeho jedinečné složení poskytuje rychlejší vytvrzování s vynikající odolností proti poškrábání, opotřebení a chemikáliím, nežloutne. Má nízký obsah VOC, pod 3 %, takže přispívá ke zdravějším pracovním podmínkám s nižším dopadem na kvalitu vzduchu v interiéru.

Bona Mega EVO® poskytuje lepší výkon za kratší dobu. Podlaha schne rychleji mezi jednotlivými aplikacemi i po jejím ošetření, díky své jedinečné schopnosti samozesíťování. Zvýšená počáteční odolnost proti poškrábání minimalizuje potenciální poškození, což umožňuje rychlejší návrat k normálnímu použití podlahy než dříve.

Jedinečné benefity

  • RYCHLEJI ZPĚT NA PODLAZE. Unikátní technologie zesíťování Bona Mega EVO® umožňuje rychlejší návrat na podlahu za kratší čas, ve srovnání s jinými 1-složkovými laky.
  • RYCHLESCHNOUCÍ MEZI JEDNOTLIVÝMI APLIKACEMI. Inovativní technologie samozesíťování umožňuje Bona Mega EVO® rychlejší schnutí mezi jednotlivými aplikacemi. Znamená to, že další vrstvu vrchního laku lze nanést mnohem dříve, než umožňují laky na bázi polymeru.
  • SNADNÁ A BEZPEČNÁ APLIKACE. Bona Mega EVO® se velmi snadno aplikuje. Jemná konzistence nabízí vynikající plnící a aplikační vlastnosti. Díky jedinečným vlastnostem Bona Mega EVO® dosáhnete vždy perfektního výsledku, s / bez aplikace základního laku.
  • NEŽLOUTNOUCÍ SLOŽENÍ. Bona Mega EVO® nežloutne, po vytvrzení lak zůstává čirý a ani časem nemění svou barvu, jako je to u tradičních laků a olejů.
  • ODOLNOST PROTI OPOTŘEBENÍ, POŠKRÁBÁNÍ, CHEMIKÁLIÍM, ODĚRU. Díky jedinečné technologii samozesíťování poskytuje Bona Mega EVO® vynikající výkon z hlediska odolnosti proti opotřebení pro podlahy se střední zátěží, poškrábání a chemikáliím. V případě rozlití tekutin nevadí různé běžné domácí tekutiny, včetně vína, kávy a vody, pokud jsou tekutiny odstraněny ihned. Má vysokou odolnost proti oděru.

Tento produkt má velmi nízký obsah VOC, pod 3 %, čímž splňuje certifikaci EMICODE EC1PLUS. Jedná se o nejvyšší a nejpřísnější klasifikaci kvality vnitřního vzduchu a zajišťuje, že Bona Mega EVO® vyhovuje nejpřísnějším zdravotním a ekologickým požadavkům. S postupným vyřazováním látek PFAS a snižováním emisí přispívá ke zdravějším pracovním podmínkám a lepší kvalitě vzduchu uvnitř interiéru.

Více se dozvíte zde:

Bona Mega EVO – pravá síla evoluce – Bona.com

Share.

About Author

Comments are closed.