FLOOR FOREVER WOOD – třívrstvé podlahoviny Pure Wood

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Podlahy Šesták má ve svém sortimentu bohatou nabídku jak masivních, tak vrstvených dřevěných podlahovin napříč cenovými kategoriemi. Široká nabídka formátů a odstínů ruku v ruce s kvalitním provedením a příznivou cenou – to jsou indicie, které mnohé zákazníky často nasměrují ke kolekci třívrstvých dřevěných podlahovin Pure Wood nabízené v rámci obchodní sítě FLOOR FOREVER. Vybírat lze jak mezi prkennými vzory, tak mezi vzory fishbone a chevron.

Ti, kteří preferují klasický formát prken, mohou vybírat z deseti variant s různými povrchovými úpravami s dubovou nášlapnou vrstvou 2,5 mm. Mezi sukatějšími dekory zákazníci často poptávají Dub Country (Rustik) se zřejmými letokruhy a rozměry prken 14 x 180 x 1800 mm. Tento styl prken skvěle pasuje zvláště do venkovských interiérů. Odolnost a krásu dodává podlaze speciální matný lak nanášený v pěti vrstvách, navíc tvrzený pomocí UV. Mezi oblíbené dekory v rámci čistšího třídění patří Dub Neutral (Natur/Rustik) s rozměry prken 14 x 155 x 2200 mm, který disponuje jemně kartáčovanou povrchovou úpravou s neutrálním olejem s efektem surového dřeva. Na první pohled se tak jedná o nezaměnitelný materiál s odkazem přírody. Pro oba dekory je společná 4V spára a spojení Click.

Dub Fishbone Violin (Natur/Rustik).

Stále větší pozornost získávají mezi zákazníky třívrstvé dřevěné podlahoviny značené fishbone, pokládané do tzv. stromečku/rybí kosti. V rámci kolekce Pure Wood je v nabídce šest dekorů s dubovou nášlapnou vrstvou 2,5 mm, spojením Click a různými formáty lamel. Povrchovým úpravám vévodí přírodní olej nebo matný lak. V této kolekci je zastoupen dvěma dekory také chevron, tedy klasický maďarský vzor, kdy krátké strany lamel svírají úhel 45°. Na rozdíl od varianty fishbone disponují spojením pero–drážka. Již dlouhá léta jsou v nabídce FLOOR FOREVER také tři parketové vzory, kdy si zákazník může vedle dubu vybrat podlahu s jasanovou či bukovou nášlapnou vrstvou.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.