PODLAHY Profi 2024/01-02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

první letošní vydání časopisu Podlahy Profi zvolilo jako své hlavní téma přírodní materiály – dřevo, korek, přírodní linoleum. Mají bezesporu vynikající vlastnosti, ale všechny také vyžadují od podlaháře obezřetnost, pečlivost a často také důslednost. Proto se také v článku Ing. Marka Poláška, Ph.D., blíže podíváme na pokládku dřevěných podlahovin na různé, někdy i zcela nestandardní, podkladní vrstvy. Dřevo i korek jsou krásný kus přírody a není divu, že se stále těší velké přízni. Aby krása dřeva dlouho vydržela, musíme se ale o ně správně starat a kvalitně o ně pečovat, a jak na to, se dozvíte z příspěvku Jiřího Kudrny.

Proč jsou Pepa Voborník a korek velcí kámoši? Na to odpovídá prezident Cechu podlahářů ČR a podlahář, který letos slaví 30 let v oboru. V rozhovoru prozrazuje mnoho zajímavostí, které jste možná o korku ani nevěděli. Znalec v oboru podlahovin Bohumil Kratochvíla se ve svém cyklu Vše začíná od podlahy zaměřuje na královskou disciplínu: pokládku přírodního linolea, která vyžaduje nejen profesní um, ale také hodně zkušeností. Má svá úskalí, ale při dokonalém provedení stojí výsledek za to.

Prostřednictvím tohoto vydání můžete navštívit i řadu zajímavých míst, třeba se podívat, jak vypadal veletrh DOMOTEX 2024, objevit Nové proboštství na Pražském hradě, které prošlo náročnou rekonstrukcí, nebo se v seriálu Podlahy na našich zámcích podívat do Litomyšle.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ,
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.