Německý nábytek hülsta, tradiční kvalita made in Germany

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hülsta jako nejznámější výrobce nábytku v Německu je držitelem více než 220 patentů a je synonymem nadčasovosti, německé kvality, exkluzivního designu, pestré nabídky produktů a v neposlední řadě individuality a inovací.

Špičková kvalita výrobků je odrazem dokonalého řemeslného zpracování, neotřelého použití materiálů a odolnosti povrchů. Barevné a materiálové kombinace umožňují navrhnout jedinečný interiér. Současně je design nábytku navržen tak, aby vystihl individualitu každého zákazníka. Programové řady lze libovolně kombinovat. Nábytek hülsta je určen pro lidi, kteří oceňují individualitu, pohodlí a sofistikovanou funkčnost. Vyvážený design perfektně ladí s moderními trendy v nábytku.

Koupí nábytku hülsta navíc zákazník získává benefity v podobě pětileté záruky, 100% výroby v Německu z těch nejkvalitnějších materiálů, nábytku oceněného cenou za design Red Dot a za zdravotní nezávadnost Blue Angel.

hülsta Sofa – sedačky, které si zamilujete

Sedací soupravy hülsta Sofa jsou vyráběny celosvětově známým výrobcem Rolf Benz a v České republice je jejich jediným oficiálním prodejcem společnost W a Weinzettl, s.r.o. Pohovky disponují vysokou funkčností, jedná se tak o jedinečné spojení funkčnosti a designu, které výrobkům hülsta Sofa dodává stylový vzhled a mimořádné pohodlí.

Sedací soupravy značky hülsta Sofa prodává Rolf Benz ve více než 50 zemích po celém světě. U všech pohovek je kladen důraz na pohodlí, design, použití jen těch nejlepších kombinací materiálů a v neposlední řadě i na detail a 100% spokojenost zákazníků.

www.nabytekhulsta.cz
www.sedackyhulsta.cz

 

Přečtěte si:  Nábytek hülsta, tradiční kvalita made in Germany
Share.

About Author

Comments are closed.